Николета натиска Ники Михайлов да зареже Алисия

Николета сърдитаПоредната капка във взетото решение за развод на Валери Божинов с Николета била  ръчно написана бележка, която тя адресирала  до Ники Михайлов, разкриха близки до семейството.

Писъмцето попаднало у  Божинов, след като било намерено от домашната  чистачка. Жената гледала да бъде лоялна към двамата и да запази семейния мир и най-вече работата си. Затова решила да му даде намерения ужасен компромат.

Надрасканите думи  на листа всъщност не били точно писмо, а чернова на реч, която Николета се готвела да произнесе пред Михайлов. Тя дълго репетирала какво и как да му каже, но в общи линии съдържанието било, че е готова да се разведе с  Валери, едва когато Ники твърдо  зареже Алисия и го обяви пред всички, че е свободен.

Ни Ло отдавна била хвърлила око на вратаря, който е бивш неин любовник и най-вече на парите му. Тя искала да си го върне и  споделяла пред близките си, че ще го направи, но  не била проста. Тя нямало да остави първа съпруга си, защото не вярвала, че Ники веднага  ще я последва, и ще направи същия жест за нея. Затова искала да обработи предварително Михайлов.

Целта на нахвърляната след дълги размисли  бележка пък била моделката да се подготви  за сериозен разговор с вратаря като преди това научи речта си наизуст, защото искала да изглежда смела и сигурна, когато се изправи срещу него и му постави ребром въпроса да се съберат.

Плановете й обаче се оказали без кръчмар, тоест кръчмарят прочел писмото, взел си шапката и си заминал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *