Николета заработва джобни при Бориса

Николета голПоследната  фотосесия, с която Николета Лозанова напоследък се хвали из целия Фейсбук и в други социални мрежи, се оказа поръчана и платена не от кого да е, а от самата Бориса Тютюнджиева.
Както е известно младата моделка направи собствена  марка дрехи и обувки. За целта й трябват модели, но тя като шефка не би се нагърбила с този неприсъщ за шефовете труд. Затова възложила работата на Николета.
Така, освен че официалният шеф на бившата Божинова  е възлюбеният на Тютюнджиева – Андрей Арнаудов, който заедно с неизбежния Иван Христов продуцира предаването й,  плеймейтката е започнала да работи и за доста по-младата и по-напориста от нея Бориса.
Тютюнджиева безцеремонно нае Николета за рекламно лице на новата й колекция, защото печели двойно – хем от известността на бившата футболна съпруга, която непрекъснато привлича воайорите, хем от това, че ще мине по-тънко в разходите.
Според клюките Бориса постоянно подмятала пред Андрей, че е крайно време плеймейтката да оправдае високата си заплата, която получава от предаването, в което нищо не върши. Така че не й пречело да свърши и друга полезна работа.
На това му се вика семеен бизнес!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *