Николай Патрушев: Западът е Империя от Лъжи, която за да Оцелее, трябва да Унищожи Русия! Украйна ще се Разпадне на няколко държави!

Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация даде изключително знаково интервю за „Российская газета“, в което разясни задачите на руската специална операция в Украйна, ролята на САЩ в подкрепата на неонацистите и причините за яростната съмоубийствена атака на „солидарния Запад“ срещу Русия.

Ето главните тезиси на Патрушев от интервюто:

– Основнатаа задача на Съединените щати през последните 30 години беше да възпира със сила и различни финансови, политически и други манипулации големите си конкуренти по света. Вашингттон правеше и прави всичко по силите си, за да си гарантира, че световния модел ще остане еднополюсен начело със САЩ, а конкурентите му – потенциалните центрове на многополюсния свят като Китай, Русия, Бразилия да не смеят да вдигнат глава. Русия обаче не само се осмели, но и публично заяви, че няма да играе по наложените й от западните глобалисти правила.

Англосаксонските глобалисти се опитаха да принудят Русия да се откаже от своя политически и икономически суверенитет, самосъзнание, самобитна култура, независима външна и вътрешна политика. Ние няма как да се съгласим с такъв подход и няма как да приемем предложената колониална съдба на страната ни.

– В опита си да нанесат неприемливи щети на Русия, американците, използвайки своите протежета в Киев, решиха да създадат по нашите граници антипод на страната ни, като за целта най-цинично избраха точно Украйна. Цинично е защото така разделиха един народ и сега специалната ни операция там силно наподобява гражданска война.

Понеже няма база, около която да привлече украинците на своя страна, Вашингтон, много преди държавния преврат през 2014 г., започна да насажда на украинския народ нацистката идея за изключителността на тяхната нация и омразата към всичко руско. Резултатът от политиката, от масираната 30-годишна пропагандна кампания на Запада и режима в Киев под негов контрол, сега ще се изрази в следното: Украйна ще се разпадне на няколко държави.

– Целта на денацификацията на Украйна е да се унищожи опората на неонацизма, създаден и подхранван 30 години от Запада с цел конфликти по нашите граници. Необходимостта от демилитаризация пък се дължи на факта, че Украйна, затрупана с оръжия, е заплаха за сигурността на Русия, включително с това, че Киев заяви намерение да разработва и използва срещу нас ядрени оръжия, а от години разработва химически и биологични такива.

– За разлика от Русия, която се интересува от бързото приключване на специалната военна операция с минимални загуби и от двете страни – както сред цивилните, така и сред военните, Западът е решен да удължи максимално този конфликт. Готов е да воюва с Русия до последния украинец

– За САЩ е напълно естествено да организират кървави конфликти с провокации, като този в Украйна. Американците са свикнали да тъпчат по изгорена земя – такъв им е стилът. Още по време на Втората световна война цели градове в Европа и Азия са изтрити от лицето на земята чрез бомбардировки, включително и ядрени. Много от тези бомбардировки са били напълно излишни, защото в града няма нито една военна база.

Те наводниха виетнамската джунгла с отрова, бомбардираха сърбите с радиоактивни снаряди, изгориха десетки хиляди иракчани живи с бял фосфор – жени и деца, и помогнаха на терористите от ИДИЛ да отровят сирийците с хлор. Както показва историята, НАТО никога не е бил отбранителен съюз, а само нападателен.

– Америка с нейния еднополюсен модел раздели държавите в свят на американски васали и врагове на Америка. В Съединените щати от набиват в главите на хората още от деца, че Америка е блестящ град на хълма, а останалата част от човечеството е просто изпитателна площадка за експерименти и ресурсен придатък.

Преди 400 години имигранти от Англия ограбваха и убиваха индианците, защото ги смятаха за нецивилизовани диваци. Идеологически не са мръднали от тогава. Сега просто са скрили този свой брутален расизъм зад лицемерни термини като „демократизация“ и „защита правата на човека“ – напълно изпразнени от съдържание, зад които наднича озъбеното лице на все същия англо-саксонски империализъм, който продължава своите пиратски набези в глобален мащаб

– Западът действа в съответствие с нечовешката си доктрина за „златния милиард“, която предполага значително намаляване на населението на света чрез различни способи. За да направи това, Западът подло създаде империя от лъжи, чиято цел е унищожаването на Русия и други неприемливи за САЩ и конкурентни на САЩ държави. Плюят ни в лицето, като най-нагло и лицемерно твърдят, че това е Божия роса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Политиците ще продължават да избиват българите и разграбват България, защото имат такава заповед.
    Православни на тази територия не трябва да има.
    Кое не е ясно?
    Още първите „демократи“ са инструктирани, че България няма да съществува след 2025 г. и имат разрешение да грабят и избиват православните. Колкото по-бързо се справят, ще има повече за тях. След пълното ошушкване на територията от наглосаксите, ще бъде подарена на турция.
    Но пък вие не вярвайте и се надявайте джендърхалифата да ви храни, а натУ-ту да ви пази, докато превръща децата ви в безполови джендъри.

  2. ГОСПОДИ ПАЗИ ДАЙ СИЛИ И ПОБЕДА НА БРАТСКА РУСИЯ ЗА ДА ИМА МИР

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *