Ники Михайлов тренира за баща с малкия Валерко

Ники рибаПо повод официалното откриване на риболовния сезон Ники Михайлов не заведе Алисия на рибен ресторант, а ги закара с Алисия и Валерко на язовир. Влюбената двойка показва, че умее да цени лукса, но не пропуска да се наслади и на природата винаги, когато може.

Много техни снимки ги показват на плажа, в планината, а сега и край язовира, където малчуганът държи въдица и имитира всички действия на доведения си татко. За целта Ники купил специално въдица на малкия и търпеливо започнал да го учи как се лови риба, да му разказва за такъмите и чалъмите и най-вече за търпението, което трябва да имат рибарите.

Алисия пък не седнала до тях на кея, а приготвяла храната, която донесла за пикника. Като от време на време щраквала двамата рибари.

За разлика от повечето светски родни  двойки, които се забиват в мола, или в някой скъп ресторант,  те не пропускат да изведат малкия Валерко и себе си  на чист въздух.  Михайлов непрекъснато обучавал в нови   умения на детето на Алисия,  показвал му природата, учел го да разпознава пътечките, растенията, а сега вече ще го прави и рибар. Нещо, за което родният баща на малкия нито се сеща, нито има време.

С тази бащинска загриженост спортистът успя да натрупа много точки и пред любимата си и пред феновете си. Колко риба са уловили, двамата мъже мълчат, но важна е разходката и емоциите. Не количеството уловени рибки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *