Ужас! Бившият на Емануела пращал снимка на члена си на фенките й

Емануела червени очиНикола бе най-голямата ми грешка, каза Емануела.  Тя сподели година след скандалите, че той не само й изневерявал с когото му падне, но паднал толкова ниско, че  започнал да изпраща снимки на интимните си части в бойна готовност на нейни фенки и приятелки.

 Нямам думи, каза тъжно певицата. Не исках да го излагам, не съм казвала това досега, но той продължава да говори зад гърба ми и е крайно време хората да знаят истината.

Емануела се похвали, че сърцето и отново е заето. От шест месеца то е в плен на тайнствен мъж, за когото синеоката певица твърди, че е най-голямата й любов и наистина се чувства щастлива.

Имам връзка от близо половин година, даже от малко  повече. Досега са ми приписвали различни мъже по вестниците и нито един не е този, с когото съм. Просто от време на време си измислят някой и ми го пришиват, а аз може и да не го познавам. Така беше и с един турски милионер, когото не бях ни чувала ни виждала.  Не съм имала връзка с никой от господата, за които писаха. Затова сега просто ще пазя гаджето си в тайна.

Емануела се оплака, че имала цели две така наречени медийни връзки, когато стояла с любимия си под светлините на прожекторите и всеки ги коментирал, както си поиска. И двете завършили трагично, особено тази с Никола, за когото дори се ожени пред цяла България. Точно по тази причина сега тя ревниво пази любимия си от очите на пресата. Вече не искам да се говори и пише за личния ми живот. Този път не искам да е публично, не искам нищо да се знае, защото личният живот наистина трябва да е личен, обясни тя.

Фолкизпълнителката призна, че почти живеена сеемейни начала  с новата си изгора и в момента ремонтира собствения си апартамент, в който двамата възнамеряват  да се нанесат през зимата. Емануела разкри и че са   много влюбени и се чуват буквално през 5 минути по телефона. Тя издаде и  че с новия си се познавала отдавна, но не са имали никакви отношения, докато не отишли на заведение да обсъждат нещо и внезапно се влюбили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eV87DJombY0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *