Ники Михайлов сензационно: Николета е прокълната!

Николета шапкаФутболистът Ники Михайлов иска на никакъв начин името му да бъде забърквано с това на Николета Лозанова, нито пък да чува повече за нея!
Той бил ужасен, че приятелят му Валери Божинов е намерил чернова на нейна реч, която тя подготвяла като обръщение към него. Вътре пък били поставени условия той да остави Алисия, да й даде гаранции, след това тя зареже мъжа си и двамата ще се вземат. И ще заживеят весело и щастливо.
Точно креватните авантюри на вратаря с Ни Ло бяха изтъкнати като основна причина за раздялата й с Валери Божинов. Злите езици твърдят, че докато е била женена за Валери,  Николета се е срещала тайно и с Ники Михайлов. Вратарят категорично отрече слуховете и обяви, че не знае с кого се е срещала дамата, но твърди, че не било с него. Авантюрата им била кратка и то преди тя да се ожени за Божинов.

Сега Ники не ще и да чуе за нея.  „Абе как ще се връщам при такава  жена?! Не искам ставам за смях и да ме сочат с пръст като най-големия балък на България. Николета е прокълната жена! Тя носи само проблеми и нещастие на мъжете“, казал пред свой добър приятел Михайлов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *