Ники Михайлов купува пръстен на Алисия

Алисия Ники66Алисия  била забелязана в скъп  бижутериен марков магазин, където е обърнала особено внимание на  годежните пръстени.

Тя пробвала голяма част от тези, които били са с големи  внушителни диаманти, а окото й особено дълго се спряло и порадвало на халка с изключително скъпа перла, която имала синкав оттенък,  от тези, които се броят за уникати, пише hotarena.

Разходката из скъпите ювелирни магазини съвсем не е случайна. След тригодишна връзка  Ники Михайлов е преодолял ергенството и явно се е решил на важната стъпка и е предложил брак на любимата си.

В началото пречката бяха родителите му и особено майка му, която не искаше той да се свързва с чалгапевица, но Мария вече омекнала, като видяла, че Ники е упорит и прекалено дълго се е задържал с една жена. Освен това певицата му действа благотворно и славата му на сваляч по дискотеките и майстор на еднократните връзки вече залезе.

Клюкюри веднага коментираха, че предложението сигурно не е било направено по най-романтичния начин, щом се наложило певицата сама да си избира пръстена.

Други обаче ги контрираха, че Михайлов разбира само от футбол и коли и затова е доверил на любимата си тя да избере халката, защото има повече вкус и ще я носи самата тя. Колкото до парите, той бил готов да й купи и най-скъпия пръстен. Ограничение за цената не е поставял.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *