Ники Кънчев се влюби в…бутилката

ники кънчев гърдиВодещият на „Стани богат“  Ники Кънчев все по-често залитал по чашката, издадоха хора от Нова тв. Той започвал да се „стимулира“ още от сутринта, при това не с нещо леко, а направо  с концентрат, твърдят от екипа.

Наскоро  от любовта на водещия към бутилката  си изпатиха  Део и Рафи, които доверчиво  го поканили заедно с тях да презентира новото им парче по радио  „Дарик“. Останахме в пълен шок в какво състояние пристигна Ники. За нас той винаги е бил  човек за пример,  отговорен, забавен и естествен и обичан от публикатата. За него клюки не се разнасят, явно няма никакви пороци. Смятахме,  че ако той представи песента,  ще се получи по-ефектно. Оказа се обаче, че страшно сме сбъркали. Ухаеше  на джибри още преди да влезе, а разфокусираният му  поглед показваше, че или е започнал от ранни зори да се ободрява, или не е спрял от предната вечер. За капак имаше огромни сини кръгове под очите, сякаш не беше спал от месеци“, разказват младите звезди пред hotarena.net

Жената до Кънчев – Даниела,  вече е вдигнала ръце от него, тъй като й писнало  да му натяква колко е неадекватен и колко смешен го прави алкохолът. „Не се грижи за  детето, не го интересува домакинството,  само се чуди как да гаврътне нещо скришно от мен, а това вече е симптом на  алкохолизъм, щом се крие. Няма значение дали пие сам или с приятели, за него е важно просто да пие и да се оправдава, че така се борел със стреса, твърди Даниела.

По-наблюдателни зрители спипаха водещия още във ВИП Брадър, че не е съвсем в час. Още тогава те заблязаха, че Кънчев заваля думите и си забравя изреченията, като изпуска края на репликите Според гостуващи коментатори, той по време на всички реклами  отивал зад кулисите да се подкрепи, а около него ухаело на уиски, което всъщност било осигурено от продукцията за гостите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *