Никита победи в Биг Брадър

Никита панделкаТатуираната Никита Джонсън, която притежава ресторант и студио за татуси в Швеция победи във възродилото се шоу „Биг Брадър“.

И то с одобрение 70 процента срещу 30 за Кирил. Невижданата подкрепа дойде от българските жени, за които Никита е олицетворение на независимост, сила, смелост и излизане от калъпа. Тя беше първата, която се опъна на алфа мъжагите в Къщата и ги помоли в присъствието на дамите да не псуват, да не говорят цинизми и да се държат с уважение към тях.

Това предизвика учудване, а после и ответна реакция у Цецо и групичката му, които недоумяваха как една жена ще им говори такива работи, те са пичове и ще доказват мъжествеността си навсякъде и коя е тя, та да им се бърка. Тълпата я взе на мушка и започна да се гаври по всякакъв повод с нея, като я обиждаше предимно на външен вид, че е грозна, че е нарисувана, че никой не би я погледнал на улицата,ще си ходи цял живот без мъж, а накрая сътвориха слуха, че е мъж, който си е направил пластична операция.

От третия ден до края на предаването мъжете и част от жените  не спряха да тормозят Никита и я превърнаха в жертва, без да се сетят, че българите защитават жертвите и застават на тяхна страна.

За пръв път и на финала имаше ледено мълчание между двамата конкуренти и те даже не искаха да говорят, камо ли да си подадат ръка. Като научи, че няма да спечели, Киро даже реши да си тръгне сам от Къщата, но вече беше късно. Никита пък се разплака от победата и продължи да плаче, докато й връчваха наградите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *