Не Лекари, а Убийци! Не Пандемия, а Фашизъм! (ШОКИРАЩО ВИДЕО от Военномедицинска Академия!)

„Брат ми е с опасност за живота. Нуждае се от спешна операция на бъбреците. Диагнозата му е поставена от двама професори. Лекарите от Военно-медицинска академия обаче отказват да го оперират, защото просто са решили да играят мръсната и много добре платена игра с фалшивата пандемия. Аргументът им е че е болен от Ковид… и затова го оставят да умре… от бъбреци! Хора, всеки в един момент ще се озове на мое място и на мястото на брат ми. Няма никаква пандемия, никакъв вирус. Има медицински фашизъм, който убива. Това е мракобесна диктатура“. Думите са на героинята в това видео, която притиска гузни медици до стената и стреля… С думи, разбира се. Но истината лъсва. А тя е ужасяваща. И касае цялата здравна система в България.

Преди да гледате това шокиращо видео – екшън с нагли, алчни лекари – психопати и брутални безмозъчни охранители, които се нахвърлят на беззащитна жена, която се бори за живота на брат си, трябва да знаете две неща:

1) Държавата издава заповед за борба с недоказан и неизолиран от никой и никъде коронавирус Ковид-19 – действие, което снема съдебната отговорност от лекарите за по-нататъшните им фашистки действия. Действия, с които убиват директно и индиректно хиляди хора.

2) Държавата позлатява 5 пъти клиничните пътеки за лечение на Ковид-19. Пари, с които всъщност приспива гузната съвест на изродите – убийци в бели престилки. Стига се до шокиращото заключение, че лекарите нямат финансова сметка да те лекуват или оперират по спешност от реалната болест, от която има опосност да умреш. Те имат изключителна финансова изгода вместо това да те хвърлят в Ковид-отделение, защото от всеки ден престой на пациента там, болницата печели пет пъти повече пари по Здравна каса. И това става безпощадно ясно във видеото.

Жертви сме на диктатура, а измамата „Ковид“ е първата стъпка към налагането на Новия Фашистки Световен Ред!

Изгледаайте видеото до края за да разберете ЦЯЛАТА ИСТИНА! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Ако сте с Андроид,трябва да преминете в Desktop режим на браузъра от настройките,за да тръгне видеото

  2. Това е публична тайна – че лекуват хората от ковид докато те си умират от заболяването с което са постъпили – хепатит, инсулт – за такива случаи разказаха близките на двама пациенти, уви, завършили фатално.Така и расте статистиката на починалите от ковид – докато ги лекуват от ковид те умират от това за което е трябвало да ги лекуват, но ги пишат починали от ковид.Въпросът е какво правим на практика защото само с вопли във фейсбук нищо не се постига.Аз поне за трети път чета за такъв случай публикуван във фейсбук и какво?

  3. По-зловещо е от филм. Сякаш някой ни отмъщава за това, че сме си позволил да се разболеем от друго, а не точно от коввид. Защо?

    • Защото така са наредили на Били Гея,той нарежда на СЗО, а СЗО на здравните власти в държавите. Не им трябват излиши гърла. А сме излишни защото вече нито многочислени армии трябват, нито работници в производството.

      • „Защото така са наредили на Били Гея“…
        Знае се и кои са му наредили-клановете Ротшилд и Рокфелер…

  4. Проклети да са всички лекари – търгаши, които вземат подобни решения и се държат по този начин с болните и техните близки!!!!!

  5. Споко, ще си го получат. Ето Кунчев го няма вече 2 месеца.

  6. Сега вечерта вече имах време да изгледам видеото до край и от човешка гледна точка я разбирам госпожата и нейното емоционално състояние, но от юридическа гледна точка такъв автогол може да си вкара с това видео,че свят да ѝ се завие.Както казва народната поговорка едно куче като не умее да лае само вкарва вълка в кошарата.Нарече охранителите публично убийци, плю ги. Ако се хване юриста на болницата може много зле да ѝ стъжни живота.Ако не можете да си владеете нервите до край по-добре не снимайте и не показвайте публично защото може да си причините сериозни неприятности.

  7. Моля, дайте линк в youtube. Колкото до съденето, нека посмеят. Ще я направят герой, а алчността и подмазването им на партийната линия ще лъсне като тас на месечина.

    • Какво значи ще я направят герой – всяко чудо за три дена. Ще я възхваляват хората известно време, после ще забравят,а тя ще плаща обезщетения и лихви по тях години наред.При това имат съвсем законно право да я съдят за обида и никакво подмазване на партийни линии тук няма.

      • Каква обида? Кой кого е обидил? Насилникът ще съди жертвата, че го е обидила, така ли?

  8. А на бас, че не си и помислят да я съдят!

    И по-интересното за мен – от цялото видео „обидите“ от страна на госпожата ли ви направиха най-силно впечатление. Не да ги заплюе, живи да ги одере заслужават – не точно охраната, а оня охранения наглец от отделението.

  9. Не мога да отворя видеото. Няма ли го качено на друго място?

  10. Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.

  11. Всичко се развива на много високо ниво и не вярвам да има наказани за ковид истерията. Ако има наказани за безхаберие и лъжливи диагнози лекари, ще има наказани и за разпространение на наркотици, изобщо за организирана ( държавна ) престъпност, за погазване на конституцията и др. такива.

  12. АКО МАНДАТЪТ СЕ ВРЪЧИ НА БСП,Т.Е. НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ТЯ ИМА ГОТОВНОСТ ЗА КАБИНЕТ СЪСТАВЕН ОТ НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ, ЗАМ.МИНИСТРИ И ОТГОВОРНИ ДЛЪЖНОСТНИ ПОСТОВЕ НАВСЯКЪДЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПО ВЕРТИКАЛА И ХОРИЗОНТАЛА.
    СМЯТАМ, ЧЕ АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ, ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ СИ ПРАВОМОЩИЯ, Я ПОДКРЕПИ БЕЗУСЛОВНО, НИНОВА ЩЕ СЕ СПРАВИ ОТГОВОРНО В ТАЗИ УЖКИМ „БЕЗИЗХОДИЦА“ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ НА СТРАНАТА.
    ВЯРВАМ НА ОТГОВОРНИТЕ БЪЛГАРИ ТУК И ПО СВЕТА, ЧЕ ЩЕ Я ПОДКРЕПЯТ ЗАРАДИ ОЦЕЛЯВАНЕТА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА
    И ЖИВУЩИТЕ В ЛЮДЕ.

  13. Конституция, Хипократова клетва, Демокрация – все звучни думи и накрая мор и безизходица. Тъпоооо

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *