Непорочната Николета: Всички ми се възхищават!

Николета джукиВсички ми се възхищават. Всички говорят  за мен, значи не са безразлични.

Така отговори в новия си блог, в който се подвизава, за да е в центъра на вниманието, Николета Лозанова.

„Нямам пороци!“ – написа твърдо скандалната плеймейтка на въпроса на незнаен фен. Не пия, не пуша…

Доста хора са я виждали на снимки с чаша в ръка, но щом твърди, че не пие, няма да вярваме на очите си, а на нея, разбира се! За третия порок тя не споменава и добре прави, защото съвсем никой няма да й повярва, че са й поникнали крилца.

 Тя обаче  не се обявява за безгрешна или за светица, защото пък кой ще се интересува от нея тогава? Затова задълбава в бременността си по въпрос на нейна фенка и я успокоява, че я изкарала много леко, напълняла само 7 килограма и веднага ги свалила след раждането, без да пази разни диети и да се вманиачава. Естествено, въпросът защо не е кърмила Никол, а я е тръшнала в ръцете на майка си и заби чак за Малдивите  да си почине в обятията на Валери, просто е отбягнат.

Гордея се с непукизма си и с умението ми да държа далеч от мен и да забравя за съществуването на  недоброжелателите. Дори се радвам на критиките им, защото те са признание към мен!, откровеничи бившата на Божинов. Тези, които ме мразят, всъщност ми се подсъзнателно ми възхищават, иначе изобщо не биха говорили за мен“, самонадеяно завършва тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *