Невинна! Ново Видео от Ареста на Иванчева Показва, че ПАРИТЕ СА Й ПОДХВЪРЛЕНИ! (С ВИДЕО)

Ново видео от ареста на Иванчева и Петрова от 18 април 2018 година показва груби нарушения в процедурата на задържане, въз основа на които би следвало обвиненията за подкуп срещу нея и заместничката й в район „Младост“ да отпаднат.

„В това, макар и частично видео, се вижда, че колата на Иванчева остава на булеварда с отворени врати и прозорци. Вижда се, че г-жа Петрова я няма вече, тя е отведена и скрита в сградата отсреща. Човекът, който прескача парапета и казва на репортерите от Националната телевизия да спрат да снимат, е Антон Славчев. И той, както всички останали в акцията по фалшифицирането на доказателствата и показният арест на кметицата на кв. Младост, беше повишен светкавично в службата си. А месеци по-късно Гешев стана главен прокурор“, припомни чрез Скайп връзка в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ Десислава Иванчева.

Според нея показаното във видеото е сериозна предпоставка за фалшификация на доказателствата срещу нея.

„В продължение на няколко часа всеки е имал достъп до отворената ни кола в наше отсъствие. Добре, че не са имали достъп до чантите ни, за да сложат парите директно в тях. Затова са ги метнали отзад, на задната седалка“, разказа бившата кметица.

По думите на заместничката й Биляна Петрова случилото се е добре инсценирана постановка. Двете предоставиха снимки на бял прегънат лист, в който вероятно са били парите. Според Петрова и Иванчева кадрите показват как всичко е било поставено и нагласено.

„По пръстовите отпечатъци върху този лист щеше да се разбере кой ни е сготвил, но листът липсва. Щеше да се разбере изпълнителят, ако не и поръчителят, вероятно“, отчете Петрова.

„Ако живеехме в една нормална правова държава, делото срещу нас изобщо нямаше да стартира“, смята Десислава Иванчева.

„Законово би трявбало да седим до колата докато не дойде полиция, а не да ни местят един час преди това и да ни изолират в сградата, без да виждаме какво се случва около колата“, повтори Иванчева. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОТ САМОТО НАЧАЛО ОТ ПОКАЗНИЯ АРЕСТ ЗНАЕМ ЧЕ ИВАНЧЕВА Е НЕВИННА БИЛЯНА СЪЩО Е НЕВИННА СПРЕТЕ ТОЗИ ЦИРК ПУСНЕТЕ ГИ НА СВОБОДА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ И ТОВА ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ МНОГО ВИ СТАНАХА ГРЕХОВЕТЕ ЗА НЕВИННАТА ИВАНЧЕВА ДА ПЛАЩАТ И ПОТОМЦИТЕ ВИ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *