Доц. Мангъров: COVID-19 Е Фикция! Пандемия Няма, носенето на маски е безсмислено! Целта им е Контрол и Подчинение! (С ВИДЕО)

След дълго колебание епидемиологът доц. Атанас Мангъров най-сетне се осмели да изрече на глас и в прав текст страшната истина, за която ние от Skandalno.net пишем буквално от ден 3-ти от първата карантина през март, 2020 г. И смеем да твърдим, че сме първите в България, които го обявиха и обясниха.

В интервю днес доц. Мангъров изрече истините, за които доскоро само намекваше в задочните си и директни спорове с щаба НОЩ, с религиозно вярващите в коронавируса и лелейно чакащите ваксиниране страхливци. „Ковид-19 е фикция, пандемия няма, а носенето на маски е напълно безсмислено. Единствената цел на тези, които ви карат да го правите е да ви наложат контрола си и да ви приучат да се подчинявате. Ковид 19 не е медицински, а политически вирус. Зад него се спотайва диктатура, която скоро ще ни се покаже в пълния си блясък“. Това заяви днес в интервю доц. Атанас Мангъров. Приятнои гледане:

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/yRlq3b2b7Mg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БЛАГОДАРИМ ВИ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  2. БЪЛГАРОУБИЙЦИ ФАШИСТКИ МАФИИ ГЕРБ И НОЩ МИНИСТЪР ГЕЙ-АНГЕЛОВ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЯРВА САМО В БРАТСКАТА РУСКА ВАКСИНА И С ДРУГИ Н Я М А ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПОГРОМ И ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ ЗАЕДНО С НАТО ЕС СОРОС И БИЛ ГЕЙТС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ УБИЙЦИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *