Мария и Гущеров правят бебе в киносалон!

Гущеров Мария1Фолк певицата Мария и съпругът й Християн Гущеров явно са нетрадиционна двойка и не робуват на принципа – гушкането само в леглото.

Те  решили да разнообразяват интимните си отношения и  брака си, като го правят на различни нестандартни места. Последното изпълнение било – в киносалон.

Богаташът купил  цялата зала и прожекция само за него и съпругата му, като броил без да му мигне окото  1000 лева за удоволствието да са сами в празния салон..

Двамата си избрали прожекцията на нашумялата комедия „Професия „Стриптийзьор“ и се усамотили да обогатят общата си култура. Въпреки молбата да бъдат оставени сами,  от персонала надничали от време на време какво се случва и твърдят, че двойката почти не  гледала екрана, а се занимавала предимно със себе си.

Явно са правили  се*с, иначе защо им е  да опразват цялата зала и да останат сами в нея, коментирали завистливо продавачките на билети.

Младото семейство иска упорито да се сдобие с наследник и къде ще го зачене си е тяхна работа. Щом искат в кино – в кино да е. Имат пари, могат навсякъде, коментират горещо фенове на Мария.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *