Най-после! Деян и Радина чакат бебе!

Деян и РадинаРадина Кърджилова и Деян Донков най-после ще стават родители. След дълги колебания, за и против, скандали, мечти и трудности, актрисата заченала в края на лятото, а бебето се очаква през април.

Радина  помолила шефовете си в Театъра на армията да поразредят  представленията й, защото все още има сутрешни неразположения и не иска да  се претоварва допълнително.

Станала е доста по-различна, разказват нейни колеги. Страхува се да не усложни  допълнително бременността си не излиза в отпуск, но постепенно започва да намалява участията си в  различните постановки и не приема нови роли.

Спря да ходи по купони, което й беше любимо занимание, спря алкохола напълно, само  от време на време пуши по една цигара, защото трудно се преборва с този си навик. Загърби и всички светски събития и отклонява поканите, разказват колегите й.

Деян е на седмото небе от щастие и като всеки мъж се притеснява  повече от нея, сякаш е забременял той. . Той буквално трепери над  Радина и  й угажда на всичките капризи. Дори непрекъснато й звъни да пита хапва ли й се нещо и кадво да купи за вечеря.

Деян Донков отдавна има син от колежката си Анастасия Ингилизова, но детето живее при майка си. Тя пък наскоро роди от друг колега в театъра и в момента е в майчинство.

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *