Наглост! Мутри мятаха фасове и пепелник по Галин

ГалинМутри се подиграха с фолкпевеца Галин.

Те се изгавриха с него в популярен чалга-клуб в Пловдив, където той имаше участие. В началото компанията от мъжаги започнала да хвърля по него салфетки, а той помислил, че му се радват и даже им се усмихнал.

Тогава подпийналите клиент взели фасове от пепелниците си /в клуба иначе пушенето е забранено/ и започнали да ги мятат по певеца. Той се направил, че не ги вижда и продължил да пее. След всяка песен изригвало мощно Уууууу и освиркане, вместо ръкопляскания. Летяли и оскърбителни етикети и квалификации, но той отново се превил на глух.

Ядосаната компания решила да прикове вниманието му по-доста драстичен начин, като метнала по него голям тежък пепелник. С ловко движение певецът приклекнал и пепелникът прелетял над главата му и се разбил зад него.

Чак тогава охраната се размърдала и отишла да укроти компанията. Те пък се оправдали, че не харесват Галин и искат да напусне сцената, за да не ги дразни.

Певецът коментира, че няма да си търси правата в съда и да иска обезщетение за опит за нанасяне на телесна повреда. Момчетата просто бяха пияни, оправдал ги той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *