Параноя! САЩ не пусна 8-годишно дете в страната, било заплаха за националната сигурност

дете заплахаВластите в САЩ забраниха на 8-годишен английски ученик  да влезе в страната.

Хлапето е сложено в параграф “ възможна заплаха за националната  сигурност“, пише шокиращо  „Дейли мейл“.

Малкият Дрю Сондърс от малко селище в провинция  Есекс тъкмо се качвал на самолета  от Хийтроу до Ню Йорк заедно с родителите си и предвкусвал вече приключението, когато тримата били отделени от групата на заминаващите и  спрени от служител на американското Министерство на вътрешната сигурност.

Служителят подробно  разпитал Дрю и баща му Мартин защо искат да идат в САЩ и какви са целите им. Те обяснили, че просто цяла година спестявали за екскурзия. Служителят не приел версията им и заявил, че бащата и синът не могат да пътуват до САЩ, защото имало забрана, но категорично им казал, че няма да съобщи причината за забраната. Той даже подметнал, че не е длъжен да обяснява на никого защо не го пускат в САЩ и решението не подлежи на коментар.

Единствено майката на Дрю  – Ники била пусната  да се качи на самолета, но тя отказала да лети без семейството си и се върнала на летището при любимите си хора. Сега те са на загуба от 3500 паунда заради провалената им от властите почивка.

Мартин Сондърс, който обещал на семейството си  двуседмична екскурзия в Лас Вегас, каза, че синът му е шокиран и съкрушен унижението, което изживял на летището.  „Самата мисъл,  че нашият малък  Дрю може  да е риск за сигурността на САЩ, буквално е откачена“, каза огорченият баща пред в. „Сън“. „Какво би могло да  направи едно 8-годишно дете? Да взриви самолета, да го отвлече, да стреля по президента? Глупаво е просто“ – ядосва се униженият баща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *