Москва: Зеленски иска да въвлече българите в конфликта

Кремъл разкритикува посещението на президента Владимир Зеленски в България, като заяви, че украинският лидер се опитва да „въвлече“ военно и други държави в конфликта между Москва и Киев, цитира АФП.

„Режимът в Киев прави всичко по силите си да въвлече възможно най-много държави почти директно в този военен конфликт“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. „Правителствата на много страни вече вкараха народите си с главата напред в този конфликт, замесиха ги както пряко, така и косвено. Идеята на Киев е да замеси и българите. Тази тема ще бъде обсъдена от Зеленски с правителството в София.“

„По принцип всички тези споразумения на Киев с други държави да получи военна подкрепа и резултатите от тези споразумения по никакъв начин не могат да повлияят на изхода от специална военна операция. И сегашната ситуация на фронта повече от красноречиво го потвърждава“, каза още Песков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Пращайте Вагнер, Кадиров, Суровикин и сърми- че си е еб@ло мамата!

  2. Назначените ни от вековните колонизатори за управляващи – ибрикчии, ще останат в историята, като последните, които ще приключат една вековна държава с огромен принос за световната култура!

  3. Уважаеми Господин Путин.
    Не вярвайте на тези изроди, назначени от американското посолство за „правителство“ на България. Помогнете ни да ги изметем на боклука на историята.
    ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!

    • Твоите призиви ми приличат малко на случката с германеца, на който негрите шибали жена му.
      „Хванали ги на улицата новите „европейци“ и докато изнасилвали жена му, германецът звънял на полицията да му помогнат.“
      Моля ти се Путине, помагай, че жената се кефи как я онождат негрите…..

  4. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ !
    БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ !
    ПОБЕДАТА ДА БЪДЕ ВАША !
    ГОСПОД ДА Е С ВАС РУСКИ БРАТЯ !

  5. Двукраката маймуна вярва в демокрацията и плюе комунизма и руснаците, които му създадоха държава.
    Кълне се във вечна вярност към джендърхалифата и нато и чака да и подобрят живота и увеличат дажбата от банани…..
    Не война, тотално избиване на тази територия, трябва да има, защото 90% от шебека не заслужава да стъпва по свещената българска земя.

    • Освен много русофили имаме и много простаци,които си гледат само работата или частния бизнес,гледат и вярват само на телевизора/ bTV и Nova/, ваксинирани са всички тия.Когато им говориш за плановете на глобалистите ти се чудят “ Откъде ги четеш тия работи?“, живеят в паралелен зомби свят.Адекватност от тях не може да се очаква.Не се вълнуват въобще от СВО в Украйна, нито си имат представа накъде върви България и Европа.
      Властта в България е взета чрез ала бала от шепа паразити и продажници, които няма да се спрат до пълното унищожение на държавата. В кал сме до шия, пълна кочина!

  6. Много ми е интересно, Русия, след като хвърли на кучетата целия соц лагер, а и половината свят, какво е очаквала да се случи!?! Русия сега и за в бъдеще ще плаща, за това, което ТЯ-Русия,- надроби!!! А това, дали и е сладко или не, на кого му пука вече!?!Много ми е интересно, колко трябва да си глупав!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *