Моментът настъпи! Президентът Радев Повежда Революцията срещу Диктатурата ГЕРБ!

Президентът Румен Радев е единственият лидер на Революцията срещу ГЕРБ! Бунтът се нуждае спешно от него. Време е президентът да се разгневи! Това пише в свой коментар анализаторът Валентин Хаджийски.

Отровното трио се раздаде на макс и поддържаше протестния огън срещу мракобесното правителство месеци наред. Последната им изява обаче постави в опасност революцията срещу ГЕРБ. Спонсорираните от САЩ и неолибералните им НПО-та Бабикян и сие се заканиха, че ще подкрепят всяка коалиция, която е срещу ГЕРБ, но без БСП и ДПС. Изключвайки автентичните леви (две трети от протестиращите на площада) от плановете си, те стесниха изключително много потенциала на протеста, който вече може да разчита на подкрепа само от малобройните привържениците на Слави Трифонов и „Да, България“. А подобна коалиция няма никакъв шанс срещу ГЕРБ.

Протестите бяха заявени като надпартийни – така започнаха. И именно президентът Радев стана техния инициатор с разтърсващата си фраза „Мутри вън!“. Защо сега лидерите на народното недоволство се опитват рязко да го ограничат до две- три маргинални партийки – не е ясно и може да се окаже огромна грешка.

Факт е, че единственият и истински лидер на протестите е президентът Румен Радев. Само той успя да обедини привърженици на различни партии – от десни, през червени до зелени… всички срещу ГЕРБ. След чутовното начало, Радев предпочете да отстъпи и да остави събитията да се случват, следвайки своя естествен ход. С оглед на стеклите се събития обаче, Радев е повече от необходим. Протестите няма да спрат – процесът на събарянето на ГЕРБ вече е започнал и няма връщане назад. Привидно затихващият ек на недоволните ще изригне с пълна сила. И то съвсем скоро, икономиката започне да потъва заради изкуствената криза, причинена от още по- изкуствения ковид.

Очевидно ГЕРБ все още припознава Румен Радев като единствения си най- голям враг.  Да не мислите, че Борисов се страхува от Слави, Христо Иванов и Мая Манолова – та нали всичките те вече бяха негови властови държанки? Слави е бившият му най- добър приятел и медиен трубадур. Христо Иванов – бивш министър на правосъдието в кабинета „Борисов-2“. А Манолова щеше да стане Омбудсман през крив макарон, ако ГЕРБ не я бяха подкрепили. А и от нея и коалиционната й съдружничка Татяна Дончева Борисов очаква да дръпат няколко процента от БСП. Неслучайно Борисов даже не си прави труда да ги споменава. Името на президента обаче не му слиза от устата му – явен признак, че се страхува от него. Практиката е показала, че Борисов скача публично само срещу тези, които смята, че истински застрашават диктатурата му. Другото име, с което Баце става и си ляга, е това на Корнелия Нинова.

Това е положението. Всичко останало е само платен от някакви американски соросоидни фондации пи-ар, пилеене на народна енергия и гласове… за да се даде възможност на провалената шайка ГЕРБ да яхнат четвъртия си мандат. Време е Радев и Нинова да излязат на площада! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Радев, ти си си виновен че протеста срещу ГЕРБ заглъхва. Възбуди народа със свето „Мутри вън“. Народът ти повярва и се вдигна на протест, а ти се скри н хастите. Защо тоите гвардейци стоят като истукани? Кого и от кого пазят щом допуснаха хората на Гешев да нахлуят в Президентството и да правят там тараш? Гешев се оправдава че имало сигнали, а пачките и кюлчета не са само сигнали, а УЛИКИ. Защо ние данакоплатците да издържаме твоите гвардийци? Прати ги отсреща и с Бойко е свършено! Поне да оправдаят заплатите си

  2. PS. Ние народа, а се надявам и Русия, ще те подкрепят. Тогава трощваме вратата на НАТО и ИС и чукаме на вратата на БРИКС, ЩОС и ЕА.

  3. Е, точно това очакват и от ГЕРБ! Радев да тръгне към вземане на властта и тогава ВСИЧКИ СРЕЩУ НЕГО! Тогава Бойко, Слави и Христо ще свалят Льотчика на земята за ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *