Мишо Шамара се кефи на наводнението

Мишо Шамара сърфВ разгара на потопа във Варна  рапърът Мишо Шамара изведе децата си навън, за да покарат заедно сърф върху наводнения паркинг пред блока. Тримата си импровизирали състезание с гумена лодка, а рапърът бил влекач.

Тъй като домът му се намира в другата част на града, той изобщо не предполагал, че бедствието ще придобие такива страшни  размери. Мишо  извел хлапетата си в междублоковото пространство, за да се покефят на прииждащата вода, газил заедно с тях,  плискали се и даже заснел приключението им с камера. Часове преди да гръмне страшната новина за трагедията в квартал „Аспарухово“, за Шамара и хлапетата му  всичко било едно огромно приключение и забавление.

След като обаче научил колко голямо и трагично е  бедствието певецътв типично в свой стил веднага започна да критикува властта и обвини кмета на Варна  Иван Портних за трагедията. Цялата партия ГЕРБ е от некадърници и  хора, които не знаят какво да правят в критични ситуации. Валят порои ден след ден, а кметът не е направил и една проверка доколко опасно е това за хората и какви последствия може да има. Поне да беше видял задръстените с боклуци дерета, но няма кой, то се иска акъл, изригнал рапърът.

Мишо Шамара веднага организирал доброволци, които да помогнат на бедстващите във варненския квартал. То ако чакаме на общината, нищо няма да дочакаме, беснеел той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *