Килата размаха пръст на Мишо Шамара и го заплаши със стара тайна

0

100 kila1Признатият за втора поредна година за рапър номер 1 на България – 100 Кила, забрави, че няма да да дава интервюта по телевизията, ако не платят за това и напоследък се изявява често, често на екрана.

Единствената му цел обаче е да се саморазправи с конкуренцията. Първо заяви, че Криско е едно габровско ла*но, което той лично изкарал на сцената и го накарал да пее. Аз го измъкнах от малкото градче, аз му открих рапа, аз го направих човек, но кучето си е куче. Неблагодарно е и хапе. Той заяви, че няма повече да защитава Криско и ще го остави да се оправя сам.

Сега Килата пък заплаши бившия си откривател и благодетел Мишо Шамара и каза, че може да разкрие доста любопитни факти от живота му.

Килата обяви , че Мишо трябва да се замисли дали да да сипе повече помия по негов адрес и направо е най-добре да млъкне. Защото ако ще си говорим така чрез медиите и ако ще се замеряме с ла*на, аз също мога да го залея. Знам толкова и мога да разкрия толкова скандални неща от живота му, че докато се усети, ще остане сам.

Само да река да си отворя устата и Шамара ще си намери апартамента празен. Жена му ще е избягала презглава и ще е взела децата, а той пак ще им целува снимките и ще плаче по разни предавания за тях. С това Килата визира случая в Биг Брадър, където Мишо се разплака при вида на децата си, а после рони сълзи над снимките им.

А тайната, която се готви да каже, най-вероятно е изневярата, която самият Мишо си призна. Имах любовница, шест месеца ходих с нея, бях си заразял семейството, но после се осъзнах и я оставих, разказа тогава той.

А кой знае, Килата може да има предвид не само една любовница. Неведоми са пътищата рапърски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/LcMHJP13gZA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *