Мишо Шамара избяга от Борисов, стана шофьор в САЩ

Мишо бесеннМишо Шамара отлетя преди два месеца с туристическа виза за САЩ.

И вече си е намерил начин да си извади разрешително за работа, социална осигуровка и всички документи, за да може да живее и работи легално в страната.

Шофьорската му книжка, е напълно легална пред властите в САЩ и след формален изпит получил право да управлява МПС там и то не само кола.

 Биг Ша се установил в Чикаго, където има голяма българска общност и  започнал работа като шофьор на голям камион. Наели го във фирма, която е собственост  на българин. Той правел курсове до близките щати  и получавал по 15 долара на час.

По този начин Мишо изпълни заканата си да напусне страната и да започне нов живот. Той го каза още по време на бунтовете за и против правителството на Орешарски. Рапърът заяви, че ако ГЕРБ и лично Бойко Борисов се върнат на власт, ще емигрира. Няма място за двама ни тук, отсече певецът. Аз съм свободолюбив човек и няма да живея под диктатурата на измислени политици. Той не само беше викан в НСО на разпит за текст на песен, който не беше негов, но и семейството му беше заплашвано, защото се изказа остро против Борисов и Цветанов.

Може да се върна в България и отново да пея, но това ще стане, когато се уверя, че моята страна вече е свободна. В момента в нея има диктатура, а аз не мога да живея под полицейски произвол, каза рапърът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *