Михаела Филева разкара гаджето си, много я ревнувал!

Михаела гаджеМихаела Филева изрита  гаджето си – хубавеца Павел Николов. Цялата случка стана след поредния скандал помежду им и те сложили край на дългогодишната си връзка почти по взаимно съгласие или поне по твърдото желание на певицата.

Те отдавна не мелят брашно, защото Павката е тежък ревнивец, а тя пък е свободолюбива, разказват техни приятели. Скъсването станало факт миналия петък, когато Михаела пристигнала  на висок ток и с къса пола пред столичен клуб. Павел я чакал, но като видял как се е облякла, избухнал. Обвинил я, че нарочно се е разголила, за да привлича вниманието на другите.

След като пийнали на бара, той отново запалил на четвърт и заявил, че нарочно мята погледи наляво и надясно, за да сваля мъжете. Филева му казала да млъкне, но музикантът извисявал глас все повече и повече. Тогава певицата му заявила високо, че не може да понася ревността му, не го обича и не желае повече да са заедно. Уж дискретната им кавга всъщност била чута от всички в бара, а подпалената от алкохола певица наредила на Павел да си събира багажа и да се маха от живота й.

Рапърът бил шокиран от гневните й думи и излязъл от бара да пуши и да се успокои с надеждата, че и тя ще кротне. Но като се върнал, тя все още била вбесена и не искала да чуе и дума за сдобряване. На нея пък отдавна й била дошла до гуша ревността му, чувството му за притежание и сцените, които й правел.

Двамата са хубава двойка, но Павката наистина много я ревнува, меси се в живота й и даже  й нарежда какво да облече, твърдят техни приятели. Михаела не му изневерява, но се изнервя от това непрекъснато следене и натякване.

А откакто е жури в „България търси талант“, се прибирала късно, отсъствала с дни заради кастингите в други градове и намирала все по-малко време за него.

Това го докарало до луда ревност, а тя тотално се изнервила и накрая му показала вратата. Не можела повече да издържа на намеците и неоснователните му подозрения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TxZba5qijBw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *