Звездният стажант Денди остана без хонорар за наказание, че изпи алкохолните запаси на Шарлопов!

ДендиДенди може да остане без хонорар от „Звездни стажанти“ заради строгото нарушаване на правилата и пагубния си алкохолизъм.

Той се оплакал пред приятели на чашка, че босът на проекта Стефан Шарлопов яко го скастрил извън камерите с думите, че поведението му е недопустимо. Още веднъж го кастрил и Нико Тупарев, който имаше амбициите да превърне предаването във втори ВИП Брадър по рейтинг, но малцината, които го гледат, са отвратени от старите муцуни на екрана и поведението им.

Какъв звезден стажант може да бъде Денди например, който се появява в офиса с кучето си, опитва се да го вкара в павилион за дюнери, а като приближи масата, бърза да се наяде на аванта и да изпие всичко, което му попадне пред очите?

Човекът е свикнал да живее така, а те го карат да работи. Ами няма как да стане!

Докато подготвяха рекламен разказ със снимки за застрахователна компания, Денди изпи всичката бира, а накрая се промъкна в стаята на режисьора и открадна шампанското му. Това вбеси Юлиян Константинов и той го наколади на боса. Друг е въпроса, че Константинов го издаде, за да спаси собствената си кожа.

Така Денди беше уволнен, а сега страда, че няма да му платят и хонорара.

Впрочем за какви хонорари иде реч, когато предаването е уж благотворително, питат се зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/N4-HWMAujqE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *