Обрат! Тончо Токмакчиев заряза любовницата и се върна при жена си

Тончо Токмакчиев АниТончо Токмакчиев се върна ни лук ял, ни лук мирисал при жена си, след петгодишна извънбрачна връзка.
Артистът  поддържаше отдавна интимни отношения с колежката си Ани Михайлова, като двамата дори заживяха заедно. Но най-накрая успя да превъзмогне залитането и да сложи точка на греховната си връзка.

Една от причините да влезе в правия път и да  зареже апетитната блондинка бе раждането на внучка му. Тончо за пръв път усетил, че остарява, че вече не му е време за палави истории, а трябва да бъде до семейството си, ако иска внучето да го гледа с уважение.

Съпругата му – куклената актриса Нели Магриотова стоически изтърпя дългогодишната заигравка на мъжа си и не подаде молба за развод. Тя отиде да играе в Кукления театър в Бургас, за да не му се пречка и да не му се натрапва.
Ани пък използва нейното отдръпване и се настани в дома на Тончо, като двамата успешно си поиграха на семейство. Ходеха заедно на пазар, тя му готвеше вкусни ястия, държеше го под ръка и навсякъде демонстрираше близостта им. От своя страна пък Токмакчиев се гушеше в огромния й бюст и беше щастлив.
Дали само раждането на внучката е променило нещата, или двамата са си омръзнали, не е ясно, но сега Токмакчиев отново е заживял със съпругата си. Двамата често ходят на театър и на заведение и изглеждат като нововлюбени.
Ани пък се отдръпна и се прави, че нищо необичайно не се е случило.
Палавата блондинка Ани продължава да работи заедно с бившия си в „Комиците“, но сега не прелитали искри както преди и двамата се държали на разстояние.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cJwujshQCVY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *