Митьо Пищова прави с*кс с проходилка

МитьоМитьо Пищова доста бързо се окопити и  забрави сълзите, от връхлетелите го болести и липсата на истински приятели. Още щом се прибра вкъщи, великотърновската гордост отново се  върнал към имиджа си на плейбой, с който досега винаги е парадирал.

„Може да се движа още с проходилка, обаче тя ми помага да правя се*с. До края на годината трябва да наваксам и ще направя 4000 бройки, честна дума! Само да съм жив и здрав и да се оправя напълно, че още ходя напред назад  с проходилката“ – заяви Пищова.

Митьо  претърпя операция на коляното на  единия си крак, от нея  последваха сериозни усложнения, и месеци след интервенцията  още се възстановява. Беше му открит и диабет, високо кръвно и внезапно  се оказа без приятели в такъв труден за него момент. Те с удоволствие идвали на купоните му, но го мързяло да ходят на свиждане, след като в болницата няма хапка и пивка.

Тогава шоуменът реши, че аверите му са сметнали, че вече няма пари и го зарязали напълно. Единствено Тони Мамата останал  до него. Сега макар все още да се придвижва с проходилка, смятащият се за любимец на народа отново е първа шпага на любовния фронт.

Той се хвали с по-засукан външен вид, защото в болницата е свалил над 40 кг и сега е само  101. Питона, както той нарича органа си, отново влязъл в действие и сред излизането от болницата вече бил ощастливил шест манекенки.

„Френска любов получих вече от шест хубави женички, а две ми се метнаха отгоре и така стана работата. Гъна се, движа се, мятам се,  всичко правя. Отново ми се живее! –  възкликва доволен  Пищова.

Бизнесмен все още се плаши  да ходи с бастун от страх да не падне и да не си счупи крак. Затова все още ползва проходилката извън леглото.

„Искам да си хвана сериозно гадже до 20 години, да е високо, хубаво, слабичко и сладко зайче. Ще си го гледам като писано яйчице  в Арбанаси и ще му купя лъскава кола, за да си пътува навсякъде“ – споделя фантазиите си Митьо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *