Митьо Пищова Плаче: Ще умра като куче в леглото! Неподвижен съм, няма кой да ме погледне!

Митьо Пищова
Митьо се залежа преди две години, но успя да се върне в играта. Сега обаче е отчаян

Митьо Пищова отново е на легло и отново хленчи пред цяла България, оплаквайки нерадостната си съдба.

Любителят на малки котета и анорексични девойчета, на скъпи партита и оргии в джакузита, пак е прикован към възглавницата. Мускулите ми ще атрофират, помогнете, призовава той, но никой не го чува.

Бохемът тъкмо се изправи на крака след тежка операция на коляното и цяло лято прекара в Слънчев бряг сред женички и морски птички, когато ново нещастие го покоси.

Той паднал на входната врата, препъвайки се в прага й, но не обърнал внимание. Болката била силна, но помолил лекари да му направят блокаж с инжекции и заминал за Стара Загора, където се провеждал конкурс за местни красавици. Едва след като лекарството спряло да действа, Пищова установил, че не може да мръдне. Закарали го в Плевенската болница, а там установили, че има счупен лумбален прешлен.

Операцията струва 4 000 лева, за да ми циментират прешлена, а аз ги нямам тези пари, плаче известният жълт герой. Откъде да ги взема? Звънях напред – назад по приятели… Но никой не бръкна в джоба си, всички пак ме изоставиха, хленчи Митьо. Когато съм здрав и имам парички, съм мил и драг, когато се разболея – всички се разбягват, оплаква се той. По-миналата година се наложи Пищова да прекара Коледа и Нова година в болницата, тъй като нямаше къде да се прибере.

Сега обаче си е вкъщи и да го вдигат от леглото идват сина му и няколко приятели. Правя по няколко крачки с проходилката и се изморявам. Не мога да ходя, не мога да ставам сам, ще ми атрофират мускулите, оплаква се купонджията, който трети месец вече е на легло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *