Митрофанова с Ултиматум към България: Ако не отмените решението за експулсиране, Закриваме Посолството и КЪСАМЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С БЪЛГАРИЯ!

Дори по времето на Втората световна война фашистката тогава България не е късала дипломатическите си отношения с Русия (СССР)

Скандалът с изгонването на 70-те руски дипломати добива застрашителни размери, които предвещават скъсване на дипломатическите отношения между България и Руската федерация, което не се е случвало никога досега.

„Ако до утре до 12 часа не бъде отменено решението на българското правителство за експулсиране на 70-те руски дипломати, руското посолство у нас ще постави въпроса пред руската държава за закриването на дипломатическата мисия в София“.

Такава ултимативна нота е изпратила посланикът на РФ Елеонора Митрофанова до българското Външно министерство, научи Скандално.нет от дипломатически източници.

Те предупреждават, че ако се стигне до такъв развой, това означава война.

Според дипломати, този опасен за България казус има решение: По предложение на външния министър в оставка още днес кабинетът може да вземе  решение за отмяна на експулсирането с гласуване от министрите. След което външният министър трябва да покани в МВнР руския посланик и да му връчва нова нота, с която се оттегля старата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Какви умни и дипломатични думи чакате ,госпожо от един луд човек? Крайно време е да обявите война на управляващите и да бъдат изметени от местата си! Народът ще ви посрещне пак като ОСВОБОДИТЕЛИ,защото ни омръзнаха „и наши и чужди изедници“!

  2. киро просто е психически неуравновесен каза:

    ужас, не сме имали по-опасен премиер, къде е прокуратурата,от тъпотия киро простото не схваща положението, къде са другите политици, това е безумие

  3. Държавата е на къса каишка от козяк, но народа не е. Да обявим война на Русия. Янките ще си плюят на петите. Тука вече няма нищо за крадене. И се връщаме в славянския свят. Ционистите ще се ухапят отзад.

  4. Безспорно, Митрофанова не е взела това решение еднолично. Предполагам, телефона й с Москва е прегрял. Това е решение на руското правителство, а може би на самия Лавров. Петков дължи обяснения защо не пуснал самолета с Лавров над наша територия. На руснаците им е писнало да се занимават с нас. Братска дружба, братска дружба… Ние сме ненадминати в своето слагачество

  5. ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МЕЧТАЕМ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО ЕС САЩ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ СПАСЕТЕ НИ

  6. По-гнусно правителство, с такива отявени американски подлоги, България не е имала до сега! С всички сили се опитват да ни вкарат във война!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *