Миро работи за бебе, когато има време

МироПоппевецът Миро изненадващо  призна, че с приятелката му вече работят за бебе. Аз съм много щастлив човек по отношение на любовта. Един и същ човек е до мен цели десет години.

Работим по въпроса с бебето, като се видим с моята половинка, но не се виждаме често. И е Божа работа кога ще се случи това щастливо събитие“, каза певецът.

Той си призна, че обича ролята на дете и младеж, но не може я играе вечно, защото  наближава 40 години. За приятелката си отново не каза нищо и тя е една от най-пазените светски тайни. Дотолкова пазена, че някои чак се питат дали изобщо съществува. Носят се слухове, че живее и работи в Лондон и певецът отскача от време на време да се видят, но така бебе не се прави.

Тя категорично отказвала да се върне в България, а Миро не можел да живее там, защото нямал на кого да си остави петте кучета. Доста скалъпено оправдание, според някои.

Певецът, който е известен с набожността си, поясни, че сам е тръгнал към Бога и вярата и то  още като бил на 14 години. Нещо го притеглило и оттогава е много набожен и спазва почти всички канони. Родителите му не са набожни, не ходят в църкви,  майка му харесвала едно време книги за партизани, а пък баща му бил явен антикомунист, но станал такъв след 10 ноември. Това обаче не го вкарало в храма и продължава да си е атеист.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *