Ваня Червенкова: Държавата ме изнасили! Не ми се живее в България!

Ваня Черв

Тежки думи за настоящата ситуация в държавата отправи бизнесдамата Ваня Червенкова. „Чувствам се жестоко изнасилена от държавата и не искам повече да живея тук“, горчиво споделя разочарованието си.

Бизнесдамата заяви, че вече е на коренно различна позиция от тази при престоя си в къщата на Вип Брадър преди две години. Тогава се чудила защо хората искат да избягат от България и дори ги упреквала за това. Сега обаче и тя самата иска да направи същото – да напусне държавата.

Икономиката ни е завладяна от чуждестранни вериги, храната – претъпкана с ГМО, хората – масово бедни, което ги принуждава да се хранят с такива боклуци, вайка се Ваня Червенкова. Държавата не се грижи за народа си, горчиво заключава бизнесдамата.

Червенкова заяви, че дори обмисля идеята да се включи в политиката, за да направи нещо за подобряване на ситуацията.

Бизнесдамата разкри и пикантни подробности от личния си живот. Безспорно един от най- щекотливите въпроси е този за бащата на дъщеря й. Не е тайна, че Червенкова забременява чрез биологичен донор. Мъжът е неин близък приятел, който обаче е семеен. Децата от законния му брак обаче не подозират, че имат сестра. Причината била, че бизнесдамата не искала да ги шокира с новината.

От години се говори, че всъщност мистериозният баща е гангстерът Антон Петров- Хамстера, с когото са имали връзка преди години. Червенкова го описва като истински мъжкар с добро сърце.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *