Миро: В България ме държат само кучетата

Миро голямаПричината поради която певецът Миро все още не е напуснал България в търсене на по-успешна реализация  в чужбина, били  кучетата и семейството му.

„Имам си цели пет кучета, които няма кой да гледа, ако отсъствам дълго”, сподели той в интервю пред БНТ. Бившият изпълнител от „Каризма” прескача от време навреме в чужбина, особено във  Великобритания, но няма как да помъкне любимците си със себе си.

Там правилата за всякакъв род любимци са доста строги и всяко животно, което пристигне със стопанина си на Острова, трябва да прекара точно  половин година  под карантина. Миро в никакъв случай не искал да ги подложи на подобни мъки, нито пък себе си, разделяйки се с тях.

„Аз не мога да съм далеч от семейството си, а те също са част от моето семейство”, категоричен е  певецът.

На въпроса дали  има гадже, той отговори твърдо: „Имам си. Щастлив съм”, но не уточни пола на човека до него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Великите българи? Зарязаха си земята, къщите, дворовете на дедите, зарязаха си традициите – не броя директивите насила да играеи хоро, зарязаха ни на разни алчни непукисти смъртоносни за нас политици, на упадък? И какво ли ше е по-успешната ти реализация? Да не си програмист в НАСА? И там ще пееш и тук ще пееш… предполагам.Тогава защо не пеете тук, а се изнесохте и ни оставихте на мафията на власт да ни прецаква? Ако бяхме народ, заедно щяхме да сме добре, всеки в прозвището си! А народ ли сме? А вие звездите малко да налеете слава и пари и изведнъж навън ви е по-готино? Май затова станахме бандитска-чиновническо паразитна и с всякаква навъдила се сбиршина тук? Честито! Като остана сам, ще се кача на една лодка и ще отплавам към северният полюс. Там ще си облека дрехи от нашенското знаме и като срещна ескимос ще кажа – останалите емигрираха по света, аз дойдох тук – България я няма…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *