Миро от „Каризма“ Вдигна Сватба и Заряза Булката! Виж Тук:

Миро и ЕлиЛюбимецът на жените и не само на тях – Миро от бившия дует „Каризма“ най-после се реши да мине под венчилото.

Той ще се ожени тази неделя на гръцкия остров Корфу пред ограничен кръг гости – само най-близките му приятели. На екзотичното местенце Миро ще каже „да“ на голямата си любов Ели, която живее в Англия и с която са заедно, по негови думи, от 11 години.

Двамата обаче няма да отидат на меден месец, понеже певецът имал запланувани два концерта в Канада. Предложението изскочило в последния момент, а за певецът винаги е важал принципа: „Бизнесът преди всичко“!

В плановете на двойката влизал меден месец непосредствено след сватбата! Но когато се появила възможността да пее в Канада, той изобщо не се поколебал да отмени сватбеното пътешествие и да спечели някой и друг лев. Утешителното е, че в Америка Миро ще вземе със себе си и прясната си съпруга – да разгледа далечната страна! А щом свърши с концертите, двамата ще си спретнат една обиколка на САЩ! Ако не изникне нов ангажимент, разбира се!

Говори се обаче, че бракът на топ певецът е сделка, защото Ели нямала намерение да остави печелившия си бизнес в Англия и да се мести да живее в България. А Миро пък не иска да се установява в Лондон при нея, защото кариерата му у нас щяла да залезе веднага.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *