Ася Капчикова е Бременна в 5-тия месец! + СНИМКА Криско ли е Бащата! Виж тук:

Ася готинаПлеймейтката Ася Капчикова е бременна!

И то не в първите месеци, а в 5-тия и вече доста й личи. Това се вижда на снимката, която самата тя постна в профила си в социалната мрежа преди няколко часа и то не откъде да е, а от Лос Анджелис. На фотото плеймейтката е обгърнала с ръце доста издутото си коремче и искрено му се радва.

Тази снимка веднага роди доста въпроси. Видно по големината на коремчето, Ася трябва да е бременна най-малко в петия или шестия месец. И следва: тогава кой е бащата на бебето?

Щом са минали цели пет месеца, то трябва таткото да е Криско, той като в онзи период двамата бяха плътно заедно.

Раздялата им беше в началото на лятото, а оттогава няма как една бременност толкова да напредне.

Капчикова намекна наскоро, че има нов мъж до себе си! И ако пък ноия е бащата на бъдещото й отроче, то излиза, че през цялото време плеймейтката е слагала рога на Криско.

С „бременното фото“ Ася хвърли в пълен потрес феновете си, които започнаха да гадаят бременна ли е наистина и ако да – от кого?! А ако „не“, защо си прави шега с това?! Неуместно е да се правиш на бъдеща майка, ако не си заченала наистина, гласи народно поверие.

На госпожица Капчикова обаче не й пука от поверията и нищо чудно да си е сложила някоя топка под роклята, само и само да се прави на интересна!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Крико ли е Бащата!КОИ Е ТОЗИ КРИКО? НЯКОЯ НОВА МУТРА ЛИ? И ТОВА НЕ РЗБИРАМ; И ако пък ноия е бащата на.ЕДНА СТАТИЯ НЕ СТЕ НАПИСАЛИ БЕЗ ДА ДОПУСНЕТЕ ГРЕШКА

  2. Абе къф тоя Крик бре? Ся гледайте да сбиете Митьо Крика и Криско! Всеки ш вика: Не съм аз – ти си!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *