Мика Стоичкова отново се изгаври: Кой ви каза, че ще се женя?

Мика Стоичкова„Новината за моята „сватба“, която тръгна из всички светски медии, е поредното доказателство, че в България най-важният критерий да станеш журналист, е да ти е богато и безгранично въображението! – изцепи се Мика Стоичкова в профила си във фейсбук.

Аз съм изумена от фантазията, която е проявил, авторът на „новината“, който се е вдъхновил само  от две сенки, два силуета, които безспорно се обичат и това си личи на снимката, обаче за сватба и дума не е обелена от мен!

От цялата статия, която е излязла поне на двайсет места, единственото вярно нещо е името ми, то е написано правилно, всичко останало са пълни измислици! И понеже не искам да се занимавам с опровржение на толкова много сайтове и вестници, единственото, което ще кажа е, че приятелят ми не е американец!

Пожелавам ви успех в налучкването, има  много народности на земното кълбо, че можете да си правите  свободни съчинения до безкрайност!“ – реже щерката на Камата.

Както винаги при нея е валидно – хем сърби – хем боли. Първо пуска снимка на гушнати силуети и твърди, че е намерила любовта, а после размахва пръст на всички, които са се осмелили да го напишат.

За успокоение на младата дама, няма да чешем повече егото й. Явно това й е целта, непрекъснато да е в центъра на вниманието. Специално ние няма да напишем повече нито ред къде е, с кого е, даже и ако се метне на ракета и полути към Луната.

Успех, Мика, с мъжете от всички народности по земното кълбо! И сбогом от нас, не си ни интересна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *