Нов шамар за правосъдието! Убийците на студента Стоян Балтов избягаха от България

Стоян Балтов убийциНов скандал тресе съдебната система. Двама от осъдените за убийството на студента Стоян Балтов просто са изчезнали от страната.

На 23 декември Вили Георгиев и Светлозар Стоилов не са намерени на посочения от тях адрес да бъдат закарани в затвора  и са обявени за общонационално издирване – в затвора е само третият обвиняем Александър Данаилов.

На 22 декември ВКС потвърди присъдата на Софийския апелативен съд  за убийството на Стоян Балтов. За смъртта на студента от преди 6 години  тримата обвинени младежи получиха по 18 години затвор. Двама от тях обаче очакваха присъдата, пуснати на свобода и като научиха окончателното решение, изчезнаха. Предполага се, че са вече извън страната, тъй като имат паспорти.

Само малоумник може да пусне тези тримата. Ако за един убиец няма опасност да се укрие, тогава за кого има? – попита разгневено Борислав Балтов – брат на жестоко убития студент пред дискотека „Амнезия“ Стоян. Писал съм няколко пъти писма до главния секретар на МВР и до главния прокурор. Явно се оказа, че те не са в състояние да спрат трима абсолютни неграмотници, едва завършили осми клас доказани убийци. Ако бях Дядо Коледа, щях да подаря ковчег за съдебната ни система“, заяви огорченият млад мъж.

Аз няколко пъти предупреждавах, че убийците ще избягат, но никой не ме чу, каза майката на убития студент Зарка Димова.  Софийска градска прокуратура си затвори очите за трима убийци, а те са общо  шестима, но другите ги освободиха, е, че не каза, че те имат тежко криминално минало. Те са пребивали хора и друг път, убиха моето дете и бяха пуснати на свобода! Питам тогава кои хора лежат в арестите, кои има опасност да се укрият, след като нашите убийци са на свобода?

Нека сега прокурор Кокинов влезе в затвора и да излежи техните присъди, след като прецени, че трябва да ги пусне, призова почерненото семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. бРАВО!ПРАВОСЪДИЕ ПО БЪЛГАРСКИ! ТЕМИДА ГАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ПЕРЦЕ! ИЗРОДИ НЕЩАСТНИ!

  2. Казват че и Бойко е бил вече в затвора в Чехия. Предполагам че чехския затвор не е както Софийския затова се пази пази да не падне от власт, тогава отива направо в затвора. Дано, ама надали. Гешев ще проточи делото и той веднага ще избяга и има да го търсиме с международна заповед за арест както братя Гелеви, Цветан Василев, Божков и тези двамата. Мислите че няма как да избяга – той вече си е осигурил топло местенце при фрау Меркел, при мистер Тръмп, комшу Ердоган и т.н.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *