Мика Стоичкова: Много хора ще почерпят, че се махнах от България!

МикаМика Стоичкова отново се изцепи в типично неин стил. Тя изпълни заканите си и напусна България. За колко време, не е ясно. Излетя вчера сутринта за Маями  със сестра си Христина, която пък й беше тук на гости.

Заминаването й естествено беше повод за ново вдъхновение  напористата щерка на Христо Стоичков отново да се изкаже в социалната мрежа по адрес на българите, престоя й у нас и други живо вълнуващи я въпроси. Според вдъхновеното изказване отново заключението, че тя пак драматизира нещата излишно.

Както и му е редът, аз  отново останах криворазбрана и недобразбрана  по отношение на написаното от моя страна разочарование от някои българи и действителността тук, пише Мика.  Медиите отново интерпретираха моите слова  в интерес на хората, които самие те прикриват и настроиха мнозина срещу мен. Настроиха ги и тези мнозина сега, когато заминавам оттук, ще почерпят по този повод.

Сега поне, като си тръгвам, бъдете обективни: „Напускам родината си, която обичам безкрайно и тук оставям много истински и достойни хора и приятели! Ще ми липсват даже  и недостойните, които с твърде жалките си действия успяха да ме шлифоват и да ме направят още по-силна! Bye Bye, българи! До нови срещи!!“.

Е, опитваме се да бъдем обективни. Предадохме думите й почти дословно, тоест словата й, както ги нарича тя и се радваме, че не всеки заминавящ нанякъде от България не мята такива излияния в интернет – кой го обидил, кой ще почерпи, кой го калил. И не нарича народа си мишки.

Спокойно, Мика! Ти просто си никоя, една от всички българки, които летят напред назад с парите на баща си и едва ли заслужаваш толкова внимание, че чак да почерпим, че те няма. С теб или без теб, все тая.

.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Писна ми от тая. Накрая наистина ще почерпя, че се е махнала!

  2. то под крушата не пада ябълка- и тя като родителя си мисли,че Слънцето изгрява заради нея(тях)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *