Мика Стоичкова забравила българския за месец

Мика СтоичковаМика Стоичкова се включи специално в предаването на Венета Райкова „Голямата уста“, за да изкаже възмущението си от Евгени Минчев, но сякаш забрави за какво са я включили.

Аз следя предаването от Маями. В момента имам снимки и затова съм на телефон, а не на скайп, извини се щерката на Камата с някакъв невероятен акцент, сякаш за месец е забравила как се говори на български. Тя или съзнателно търсеше думите, защото не знаеше какво да каже, или наистина нямаше какво да каже.

Нямаше и следа от гневните й писма във Фейсбук и отправяните заплахи към лорда. Той не е в моята глава, той не знае какво съм правила аз с Иво. Казва, че сме били само приятели, но не е бил там да ни свети, измънка Мика и абсолютно нелогично добави, че с Аръков си остават приятели. Никой от зрителите не разбра кога се е зародило това приятелство и дали наистина не е било само приятелство.

Аз съм възмутена от този човек, който говори за хората без да ги познава,  набра малко смелост Мика. И защото говори на Иво в женски род. Това е просто нагло.

На въпроса на Венета какви са били истинските отношения в двойката Аръков-Стоичкова, дъщерята на Камата лаконично отговори – нормални. Заради скучното й подчертано акцентно включване, водещата й пожела приятна работа и затвори линията с Америка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HJQKUCSwNxQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *