Мая Нешкова изпрати близначките си като принцеси на бала

Мая Нешкова близначкиПевицата Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов направиха изискан и скъп абитуриентски бал  за близначките си Весела и Йоана.

Музикалното семейство избра ресторант „Народно събрание“, който се намира  в сградата на президентството и буквално го затвори за посетители и депутати, за да посрещне своите повече от сто гости на незабравимото тържество.

Изпълнителката на незабравимия хит  „Честит рожден ден“ и дъщерите й се появиха царствено и събраха очите дори на момчетата от почетния караул пред президентството.

Мая Нешкова бе направила много стриктен и добре планиран подбор на гостите, които по един или друг начин са свързани с живота на децата й. На богатата трапеза седнаха както първата жена, която ги е поела и изкъпала като бебета, така и първата им учителка и първата им лекарка. Заедно с неизбежните роднини, разбира се.

Музикалното семейство се бе постарало на гостите да не липсва нищо, даже и жива музика от приятели.

Сред необичайните подаръци бяха тези на кръстниците им, които ги изненадаха с по един супермодерен телевизор, а от Конната база, където яздят любимите си коне им подариха подложки и попони за жребците.

Двете сестри имаха почти еднакви прически, но се различаваха в тоалетите. Весела акцентира на горещо  червено, а Йоана се появи в класическото черно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *