Мафиотското управление на Борисов имаше проста конструкция, но твърде ефективна!

Конструкцията на мафиотското управление на Борисов беше пределно проста, но твърде ефективна. Тя се крепеше на три стълба.

Самият Борисов беше окупирал полето на политиката и поставяше в състояние на зависимост всеки, който се опитваше да мърда. Пеевски контролираше икономиката и разпределението на паричните потоци. Гешев осигуряваше сигурност на другите двама, с инструментариума на прокуратурата държеше в подчинение контингента от потенциални врагове на статуквото.

И всеки от тях пазеше и обгрижваше другите двама. Един за всички, всички за един!

След като доскорошните им американски покровители решиха да ги отстранят, за да наложат в колонията си България друг управленски проект, триото Борисов-Пеевски-Гешев беше сериозно разклатено. До такава степен, че в момента цялата конструкция се крепи на плещите на Божия инструмент Гешев. Затова оцеляването му на поста главен прокурор е жизнено важно за ГЕРБ и ДПС. Единствено отстраняването и смяната му с дори що-годе почтен човек и юрист за главен прокурор може да доведе до истинска промяна.

Всичко останало е козметика. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. КАСКЕТ ГЕШЕВ ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И ОТВРЪЩЕНИЕ ОЩЕ ОТ АРЕСТА НА НЕВИННАТА ИВАНЧЕВА ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ФАШИСТКА ПРОДАЖНА МУТРО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *