Мартин Карбовски към политиците: Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите!

С това ли се занимавате в Парламента, бе Гербери и сороси?!

Какво работите всъщност – от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябвало да бъдат забранени?

За това ли ви се плаща, идиоти?

Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се еб*вате с нас – или ще ми рекламирате прайда на пед*расите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?…

Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин?

Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха?

Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта – да бъдем свободни, а не робове?

Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?

Колко други проблеми решихте – освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!

Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното – на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.

До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.

Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.

Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.

Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.

Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!

Малко срам и смърт за вас, малко ви е.

Коментар на Мартин Карбовски

Източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

30 коментара

  1. Партийците разрушиха мавзолея, за да се дистанцират от безсрамното си минало, а си създадоха позорно настояще – станаха лакеи на новия господар – САЩ!

  2. ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБЕ КАРБОВСКИ БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЯКА ДУМА СИ Е НА МЯСТОТО ТАЗИ Е ГОЛАТА ИСТИНА ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ДЕМОКРАЦИЯ И ТО ЧУЖДА ИСКАМ СИ СОЦИАЛИЗМА ИСКАМ СИ ЖИВОТА ОТ 1944 ДО 1989 ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е СПАСЕНИЕТО НИ СМЪРТ ЗА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ ЗАЕДНО Е ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ И НАТО СЛАВА НА ВЕЛИКАТА И НЕПОБЕДИМА БРАТСКА РУСИЯ

  3. Ето един спомен от миналото.

    При Тошо всичко беше в ред

    При Тошо всичко беше в ред
    Ядяхме хляб с масло и мед.
    През лятото се къпехме в морето,
    През зимата със ски
    Кръстосвахме Балкана под небето.

    Но, щом си Тошо замина
    В боклука ровим за храна.
    За старците морето пресъхна,
    Част от Балкана в боклуци потъна,
    Останалата част я царят открадна.

  4. Господи Боже! Нека бъде твоето ИМЕ, твоята воля, твоето царство!Както на небето, така и на земята. АМИН!
    Дай здраве и всичко най на Мартин Карбовски и всички твои чеда!
    И моляте прости ни Господи! Дай ни сили, да ги изпратим всички управляващи на „Мамицата им в …“!

  5. Огромно браво за г-н Карбовски.Дано един ден народа се осъзнае и дай боже да е по скоро,защото държавата ни загива.

  6. Браво на Карбовски.Няой трябвада помисли за децата ни.Техните са в чужбина и затова не им пука.

  7. Децата на сегашните посткомунисти, които ни управляват, ама грам не са гладни. България ще се оправи когато на власт дойдат хора родени 89-95. Дано когато дойде реда им са още в България. Отделно циганите стават много.

    • Dokodoko, искаш да кажеш децата на сегашните или на последните предатели на комунизма, които ни управляват. Естествено, че не са гладни. Та нали те, предателите на комунизма, ограбиха и разрушиха страната.

  8. За съжаление същите кретени,които ни водиха към светлото бъдеще на комунизма сега ни карат да градим капиталистическата “демокрация”.Светлото ни бъдеще за тях е световна диктатура, по- жестока и всеобхватна от когато и да било. Днес нейни жертви са възрастните ни родители оставени да мизерстват, младите, прокудени навън, работещи като роби.Утре…

    • Тези които ни водиха към светлото бъдеще на комунизма в последните години не бяха комунисти, а предатели на комунизма. Те видяха как техните колеги на запад са милионери и милиардери, та решиха и те да станат такива. Подариха „свободата и демокрацията“ на тълпата с промитите от западната пропаганда мозъци и за нула време ограбиха и разрушиха страната. Това са най-големите антикомунисти, които ще отрежат главата на всеки който се опита да върне комунизма обратно.

  9. Тежко ни ако на власт дойдат нехранимайковците 89-95, отгледани и възпитани от чалгата и мутробарока.

  10. Какво са били комунистите може да се види в държавите наследници на комунизма – Русия, Китай. Нарочно не казвам Северна Корея, защото там не е настъпил още пост комунизма. Това което е България днес е просто следствие на онова което беше преди. И преди имахме олигархия и сега, преди обаче не беше официална – нали градяхме комунизъ. Сега, олигархията, стана явна. Това обаче не е домокрация, а следтвие на онези неграмотни, мързеливи, човекомразещи елементи, наричащти себе си комунисти. Та с две думи – няма по див капитализъм от посочените по-горе страни. Истински див капитализъм последвал комунизма, изграден от същите онези които плямпаха за светлото бъдеще. Не се заблуждавйте, а мислете, само това се иска, мислене. Карбовски е подлога, маша на същите, същата тази върхушка.

  11. Да се каже, че комунизъм е имало е нелепо по простата причина, че никога и никъде не се осъществявал. Не бъркайте насадения болшевизъм в Русия от лихварския картел с комунизъм. Държавния капитализъм в България с олигархичната партокрация начело не може да се нарече социализъм, а още по-малко комунизъм. Със сигурност обаче, в момента имаме в милата ни Родина, реален финансов фашизъм, колкото и да го завоалирът с „демократичност“, красивите и интелигентни неолиберали.

  12. А ти Карбовски, какъв щеше да си ако онова време се беше запазило? Горянин ли…?

    • КАРБОВСКИ НИКОГА НЕ СЕ Е ПОЯВЯВАЛ КАТО “ АНОНИМЕН“… ЗА АНОНИМНИЯ: ТОВА,ЧЕ НЕ СИ ПИШЕШ ИМЕТО КАТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК, ГОВОРИ ДОСТАТЪЧНА ЗА ТВОЕТО “ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ“ ВЪВ ФЕЙСБУК .

  13. Ами „ДА“..! Така е..! И е прав.., за това което казва..! Ааа… и същевременно.., проблемът се корени в съвсем други неща..!И най-вече в менталната еволюция на българина..! Проблемът е в това.., че просто такава няма..! И то няма още от IX век.., и преди него..! А може би никога не е имало такава..! Ако имаше.., хан Крум нямаше да сътвори неговите закони през 802 – 812 година..!Най-големия проблем е точно в това..! От тук вече идват последствията за това.., че сме без никакво съзнание, без никаква нравственост и чистота.., и сме най-даровитите предатели..!!! А всъщност.., кого предаваме..?!? Предаваме себе си..!!!

  14. В България, никой, никога за нищо не е виновен. Самата истина. Аз поне не съм чул някой политик да е казал, че е виновен за нещо. Подлоги като Карбовски пък съвсем не ги бръсна и за слива. Да се хващат там със Слави и да управляват като са толкова велики и знаят всичко. Ама няма как. Те са мишки криещи се зад предавания и статии. Тогава им знае много устата. Особенно като им плащат добре за това, което е поръчано. А защо „петолъчката“ е виновна? Защото тя е олицетворението на злото, в сегашния и миналия му вид, независимо как се кръщават системите преди и сега. Има върхушка (по модерно му „олигарси“), има добре представени в обществото (по модерно му „бизнесмени“) има и работническа класа (по модерно му „работещи“). За съжаление са се зародили и други групи, подвластни само на икономически и политически цели на бившите „комунисти“, сегашни „демократи“. Това са така наречените от мен „подлоги“, тук се включват почти всички цигани, за съжаление не малка част от излъганите и обидени българи от турски произход, продажните журналисти (като Карбовски, Трифонов и Бенатова, например), всички корумпирани и жалки чиновничета на държавна позиция, от които нещо зависи (само срещо съответната пачка или съответното обаждане, разбира се). И петолъчката няма нищо общо. Тяосто учеше, „учи за да не работиш“, сега е различно „учи за да не работиш, ама ако си от нашите, тогава и министър предсетател може да станеш. Е ако не станеш ще те вградим в някой борд или там министерство, агнция. А за работниците е ясно. Те работят. Иначе подлогите няма какво да крадат. Интересно ми е как му се казва на възстание срещу крадци, убийци и плячкосници, ограбили труда и парите на няколко поколения назад и властващи в последните 70 и косур години.

  15. За 45г. са се построили и изградили ттолкова неща, че сега 28г все още не могат да ги строшат само и разпродадат насението нарастваше, сега чезнат цели градове…. още да продължавам ли? ….

  16. За 45г. са се построили и изградили ттолкова неща, че сега 28г все още не могат да ги строшат само и разпродадат насението нарастваше, сега чезнат цели градове…. още да продължавам ли? ….

  17. Уважаеми г-н Карбовски, лесно е от страни да правиш оценка, да използваш всякакви обидни епитети.Да казваш какво е било, какво е в момента и НИЩО КАКВО ДА СТАНЕ.Изход приятелю изход посочи. Такива като теб се гушиха в предишната власт, гушат се и сега. Застани начело на организация / движение, партия или др./влез в парламента, твори закони които да променят живота на хората, а не по най лесния начин да привличаш аудитория, от което по някакъв начин да печелиш, а обикновените хора КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.Анонимен

  18. Мартин Карбовски към политиците: Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите!

  19. Всички сте нещастници.Само дрънкате.Вижте се колко сте зле!Накъде повече?С безсрамен убиец начело на какво се надявате?
    Събудете се български продажни мърши!
    Всеки от вас ще се продаде за 100 лева.
    На убийците са дадени милиони разрешено е да убиват,крадът,съдят и рушат.
    Вие си дрънкайте :)
    Гадовете си работят начело с убиеца!
    Ние сме Патриоти!Обичаме България дълбоко в сърцата си!България,която беше.
    Това сега не е и няма нищо общо с България.Когато дойде време ще умрем за тази прекрасна страна и никой не може да ни купи нито с пари нито с гори.Какво ви остана да губите?150килограмов простак е кръсника на парламента и всички там са близки.Целия свят го разбра само вие мърши неверни блеете!
    С Русия и Бог в сърцата идваме сган проклета!
    Дните са ви преброени!

  20. Карбовски,
    Виж говори с някой конституционалист- как да станем държава с военен режим? Хем да можем да градим тротоари… и разбирай всичко,хем да имаме мъйе дето да се заглежтат по тез хубави българки. Д им спретнем един референдум!

  21. С такъв човек като Карбовски,бих отишъл на разузнаване.Надявам се,че самият Карбовски разбира за какво става дума.Бих желал да го имам за приятел.

  22. Ако ЕС е виновен за мизерията у нас , защо всички други новоприети са много по напред? Защо в Г8 има 5 страни от ЕС??? Нежеланието да работим по правилата на ЕС говори за нашият Ганювски характер – навсякъде да търсим само келепирец. Русия беше добра за нас докато имахме васално правителство и ни отпускаше помощи. Не се заблуждавайте , че днешна Русия ще е същата от онова време. Разпадането на СИВ и. Варшавския договор поставиха точка на мита за свеовен комунизъм

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *