Мария отделя по 10 бона за…кучетата си

Мария кучеМара Отврачката гледа породисти кучета, за които изобщо не се скъпи. Тя дава по десет хилядарки на месец, за да живеят любимците й в конфорт и лукс.

Една част  от парите отиват за най-скъпата марка храни за домашни любимци, а немалка сума  – за ваксини, обезпаразитяване и аксесоари. Има нает и служител, който специално се грижи четириногите да се разходжат ползотворно по два пъти на ден.

Фолк певицата гледа в къщата си в столичния квартал Бояна две чихуахуа – с имената Марая и Бижу, Аксел, който е санбернар и е особено  внушителен по размери, ирландски сетер и йоркширски териер. Най-големи по възраст са миниатюрните и нежни Марая и Бижу, които са на годините на дъщеря й, но все още не се предават и се весели и игриви, но страхливи и недоверчиви към непознати.

 Християн Гущеров й подари лично санбернара, който всъщност пожелала малката Марая да го вземат за подалък на майка й. Мария не е в особен възтог от  Аксел, тъй като е станал 100 кила и прилича на тромаво мече. Но всъщност той бил най-любеобилен  и докато майката се дърпала, Марая си умирала да си играе с огромния си любимец.

 Като видял, че Аксел не се нрави на любимата му, Гущеров веднага поправил грешката си и донесъл  ирландски сетер със солидно  родословно дърво. 26-годишният мъж не  спрял с покупките на домашни животни  дотам и след няколко месеца купил от скъп зоомагазин поредното куче. Този път той харесал на малък йоркширски териер.

Добре, че къщата им е огромна, иначе ще заприлича на кучкарник, коментират част от малкото допускани до палатите на двойката. Гущеров обаче обичал животните и сега с Марая замисляли да вземат морско свинче и аквариум с рибки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ELCd1mWQty8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *