Диляна Попова изпадна в сериозна депресия след раждането на Борил

Диляна Попова11Диляна Попова  изпаднала в дълбока следродилна депресия и е в пълен шах и мат.

Моделката е в нервен срив от , защото не знае как да се оправя с бебето, което вече не е толкова кротко и наддига глас със своите типично бебешки капризи.

Диляна се изпокарала с всички близки и роднини, включително с Блатечки, като им затръшвала телефони, врати и включително отказвала и да говори с тях. На 22-ри септември  красавицата даде живот на първородния си син Борил, който пък е плод на тайната й любов с фаталния актьор и мъж Асен Блатечки.

Месец след като стана майка обаче Диляна все още не може да свикне с бебето,  с новата си роля на родителка по всяко време на денонощието и грижите за малкото човече буквално са опънали нервите й до краен предел. Освен недоспиването и постоянния плач, на бебето, моделката  се изнервила и от прекаленото  внимание на близките и роднините й, които пристигали от всички краища на България да поохкат, да погугукат и за зърнат Борил.

Моделката обявила , че не иска да посреща никакви гости точно, че е изнервена заради  голямата лудница, стоварила се на главата й. Попова нямала нужда дори от натрапчивата  помощ на своите родители и тези на Асен, които постоянно й се месели и й давали непоискани съвети за всяко едно нещо. Единствено контактувала с нейна съученичка, която имала две малки деца и й влизала в положението. Приятелката й я съветвала най-адекватно и най-точно и успавала да реши проблемите на младата майка с точни препоръки.

Всяка родилка , изпада в подобна ситуация! Не й е лесно,  аз я разбирам. Грижите в момента не са никак малко, казва таткото  Блатечки, който често не е до нея и не може да сподели докрай грижите покрай сина си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *