Мария Илиева опасно близка с 20-годишен футболист

Мария Илиева футболистБългарският национал при юношите на България и в момента футболист от „Берое“ Стивън Петков изненада феновете си, като пусна любопитна снимка в личната си страница във Фейсбук.

На фотоса 20-годишната млада футболна надежда е в доста интимна близост не с някоя своя връстничка, а с музикалната  звезда Мария Илиева. Двамата са се гушнали, а тя е вдигнала два пръста в знак на победа. Както е известно на всички , 37-годишната гърла  си пада по мъже, доста по-млади от нея.

Стивън Петков се забърка в як скандал с уредени мачове на юношеския национален отбор  миналата година. Стигна се дотам, че бе лишен от състезателни права, но малко по-късно бе реабилитиран и преместен от „Левски“ в „Берое“.  Тоест достатъчно известен е, за да предизвика интереса на певицата.

За Мария се носят пикантни слухове, че избира гаджета поне с десет години по-малки от нея, обгрижва ги, дава им пари и им прави скъпи подаръци. Докато беше с нея и Иво Аръков намаза и се пусна с чисто нова кола.

Участието й пък като ментор и жури в „Х фактор“ буквално ражда легенди. Двете със Саня си избират най-апетитните участници от мъжки пол и ги ухажват и прегръщат дори на сцената.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *