Суета! Фики ще слага импланти на питона си, бил му малък

ФикиФики Стораро сериозно се е замислил да внесе някои корекции в „най-милото“ си.

Певецът споделил с Азис, който крие 21 сантиметров инструмент в слиповете си, че се чувства недостатъчно надарен и иска да смайва фенките си не само с мускули, но и с незабравими изживявания в леглото.

Впрочем точно мускулите изиграли лоша шега на мачото. Заради многото упражнения във фитнеса и гълтането на стероиди за натрупване на маса, се получили проблемите с малкия му приятел. Той започнал да прави засечки, а понякога и не можел да стреля. Това било едно от страничните действия на хранителните добавки.

Фики проучил всички форуми и всички методи за удължаване. Той прочел, че има много недоволни от поставянето на силиконови инжекции, тъй като в началото имало ефект, но после веществото омеквало и бавно се абсорбирало от организма. Имало оплаквания и от удължителите. Певецът стигнал до извода, че най-сигурният метод бил този, който използвал Азис. Кралят на попа си сложил имплант, който поръчал специално от САЩ за около 10 хиляди долара. И бил много доволен.

Стораро младши се навил да си купи и той, но неочаквано срещнал силна съпротива от консервативния си баща. Тони бил на мнение, че не бива човек да се меси в това, което му е дала природата. Сега баща и син воюват чия е вината природата да е толкова несправедлива с размера на малкия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *