Драма! Изнудват Благо Георгиев с неприлично интимно клипче на Есмер

Благо и Есмер голямаГоляма драма тресе светската двойка Благо и Есмер. Бивше гадже на годеницата на футболиста Есмер Омерова започнало да изнудва ритнитопковеца.

Неизвестният за Благо пич му искал  50 хиляди лева, за да унищожи записите  и го заплашва, че ако не му даде бързо исканата сума, ще пусне по*но клипчето  с участието на танцьорката  в медиите.

Есмер увековечила свое бурно креватно изпълнение по молба на тогавашното си гадже преди няколко години и забравила за временната си роля на по*но актриса. Сега обаче, когато всички медии – и български, и руски тръбят за годежа й, изнудвачът решил да изкара някой лев.

Благой смята, че предишният партньор на годеницата му ги изнудва в момента, но не изключвал възможността с кадрите да се е сдобил  някой друг, който цели да му  навреди на кариерата и имиджа.

Целият проблем е, че клипът наистина  е скандален и Благо вече е получил копие от него. Той не  знае как да постъпи и дали ако плати, няма да му поискат после още по-голяма сума и да попадне в спиралата на шантажа, коментират приятели на футболиста.

Есмер пък плачела и се оправдавала, че когато това се случило, била млада и наивна, само на 19 години и не предвидила последствията от заснетото невинно, според нея, забавление.

Шампионката по танго обаче не се притеснява толкова от годеника си, колкото от родителите си, които са богати, но с патриархални нрави и ще бъдат скандализирани, ако клипът види бял свят, твърдят нейни руски дружки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *