Мария изхвърли готвача си, обвини го за теглото на Гущеров

Мара Отварачката бръснатаМария уволни личния си готвач. Отварачката изгонила майстора заради лошата хигиена в кухнята, която той поддържал  и разнасянето на интриги от дома им.

 Мария се оплакала на приятелки, че вече два пъти е намирала косъм в чинията си, за което готвачът не се извинявал, а твърдял, че е паднал от нея.  Освен това манджите му не били гурме, а типична българска  кухня на ниво третокласен ресторант. Според певицата точно тази била причина съпругът й да е с такова сериозно наднормено тегло. На всяко хранене той изяждал по две порции я мусака, или огромна чиния пиле с ориз или пет-шест  пълнени чушки, а в десертите се слагало  по цяло кило захар.

Според фолкаджийката  уволнението на готвача било наложително, а загубата не била голяма. Така хем се спестявали пари от огромни количества  продукти и  разходи по приготвянето им, а и от доста сериозната заплата на кулинаря. В момента семейството се храни предимно в личния им столичен ресторант „Реджина“, където проблемът пък е, че порциите били малки и не задоволявали  Гущеров.

Гурмето трудно едва едва покривало апетита на Хриси, а любимото му ястие било петленце, печено на бавен огън  с пюре от сладки картофи. Той омитал по две порции наведнъж, но само ако Мария я няма. Тя обаче  припкала до там за обед и за  вечеря и окупирала едно от масите, наричайки я своя.

У дома  Мария продължава да поддържа прислуга. Две жени били отговорни за чистотата и храненето на щерка й Марая, тъй като певицата никога не влизала в кухнята дори да намаже филийка на детето си. Те й сервирали и кафето на сребърен поднос със сребърна лъжичка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *