Евгени Минчев към гейовете: Вие сте друсани, мързеливи мрънкала!

Евгени розаЕвгени Минчев жестоко оплю гей-парада в София и се изправи срещу борците за се*суални права.

Светският пиар,  никога не е крил влечението си към собствения си пол, а в началото на този месец дори обяви, че се е сгодил за водещия на риалити шоуто „Посрещнете руснаците“ Дмитрий Оскин.

Лордът  обаче категорично е против  парадната показност и даже  обяви повечето хомосексуални като „друсани и мързеливи лигли и нехайни мрънкала“

Гейовете сами се поставят в такава ситуация, сами са определят за малцинство, след като изведнъж нагло изискват приобщаване и разбиране от останалите, като правят демонстрации и паради.

Бих им препоръчал не разни тъпи снимки с гей знамето, а да намерят такова поведение, което да ги направи приемливи за останалите. Никой никога няма да се възхити и да възприеме за нормално (включително и аз) дълги лакирани нокти, оскубани вежди, розови  чорапогащи (на мъжки крака), нито пък мяукащо лигавене вместо говор. Какъвто и да си, трябва да имаш пред другите мъжко поведение, както е определила Природата. Останалото е извращение.

Никой не ви е длъжен! – категоричен е лордът! Не сте никакво малцинство, никой не ви преследва за нищо, никой не ви дискриминира, даже не ви обръща внимание.

Повечето от вас са друсани мързеливци. Повечето от вас са  мрънкащи лигли.

Просто живейте и работете с останалите не искайте специалното им внимание, а си издействайте мястото в живота с труд и авторитет. Тогава никой за нищо няма да ви пречи! – категоричен е лордът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. За първи път човекът трамвай наистина стана лорд !Живея на запад и наистина гейовете са част от обществото а парадите им са повече като шоу спектакъл и никой не ходи по този начин по улиците ! Всеки се бори за място под слънцето и Лорда наистина е прав да се възмущава на тези мизерници ! Д а Минчо сега наистина в очите ми стана лорд !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *