МАРИЯ ИЗОСТАВИ РАЧКОВ! Всичко за Раздялата на артистичната двойка виж тук:

Мария Игнатова и Димитър Рачков отново са сложили край на връзката си, която се държеше само на магия и по настояване на продуцентите.
По време на цялата си бурна интимна връзка двамата минаха през поредица от раздели и събирания, за да закрепят крехкото си съжителство, но най-накрая не издържаха и решиха веднъж завинаги да приключат отношенията си, издават хора от гилдията.

Мария и Митко вече са свикнали и обръгнали да се разделят, затова и този път си казали „сбогом” без  драми и скандали, понеже  връзката им отдавна се е изчерпала. Те отдавна само съжителстваха заедно, а палавото Марче непрекъснато шареше с очи и си търсеше нови приключения. Приятелки на Игнатова издават, че именно тя станала причина за раздялата, като казала на Рачков, че си иска свободата.

За да не се виждат известно време, за да не ходи по петите й и да я моли да се съберат отново влюбения все още Митко, блондинката събрала група приятелки, с които заминала за Малдивите. Там била и Алекс Раева, нейна добра дружка както на сцената, така и в живота. На екзотичния остров двете се забавляват чудесно и това личи от снимките, които пуснаха в социалната мрежа. В същото време Рачков остана в студена София  и наскоро артистично се оплака в свое интервю, че докато някои се глезят с екзотични ваканции, той има забрана от шефовете си да пътува извън страната. Разрешавали му само кални бани. Така актьорът излезе от положение при неудобните въпроси защо отдавна не се е появявал в компанията на Мария.

От днес комикът е в отпуск и заминава за Твърдица, където притежава голяма вила. Там той ще отдъхва също в компанията на приятелите си от местната ловна дружинка в малкото градче. Наточил е пушката и смята да си го изкара на дивеча в планината. Освен това приел и няколко участия на частни партита.

Мария ще си остане в София. Тя не таяла лоши чувства към Митко, тъй като той я издигна професионално. Благодарение на връзката си с него тя стана водеща на „Господари на ефира“, както и на различни други предавания на Маги Халваджиян, като вече е неизменна част от „Х фактор“.

Маги пък бил твърдо против подчинените му да се развеждат и кроял „подли“ планове да ги събере отново, макар, че развод няма да има, защото Мария и Рачков никога не са се женили.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *