Жана Бергендорф става Чалгаджийка! Вижте и Чуйте Първото й Поп-Фолк парче:

Жана Бергендорф пропя чалга! Талантливата поп дива направи нещо, което никой не е очаквал и феновете й останаха с отворена уста.

Говори се, че по този начин тя се опива да възкреси позалязлата си кариера, така че отново да започне да пълни залите. Освен това, знайно е, че този вид песни са комерсиални и могат да й донесат много пари, не е като жълтите стотинки, с които й се отплащаха качествените й поп хитове.

Певицата представи новото си парче „Докрай“, чийто клип е сниман не от кого да е, а от известния Люси Иларионов, който работи само с най-известните чалгаджийки в България. Люси е прочут с това, че изпипва нещата си брилянтно, прави само хитови видеа, като държи сам определи как ще бъде облечена певицата и какъв ще е интериорът за снимките.

Освен това той се слави и като най-скъпия режисьор.

Имейки предвид последното, веднага се породиха въпроси откъде е взела Жана пари да заснеме скъпарския си клип. И защо Иларионов се е съгласил, след като тя не е пайнерка и има презрително отношение към представителките на този жанр.

Във „ВИП Брадър“ Жана нападаше Емануела с твърдението, че изкуството й нищо не струва, а бъдещето е в популярната музика. Никога не бих запяла чалга, каза нацупено тя. Нищо че по-късно призна, че под душа си тананикала парчета на Азис и Преслава.

Песента „Докрай“ не е чиста чалга, а е на ръба. Маанетата се натрапват само на места – в някои мотиви и в припева. Въпрос на време е скандалната певица да се метне в този най-лек и комерсиален жанр и да изгуби онази сила и поп-индивидуалност, която демонстрираше по време и след като спечели „Х фактор“.

Впрочем чуйте сами песента!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9mF1Bc3Khp8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *