Започна се! Президентът Радев Разпореди: ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА КАБИНЕТИТЕ „БОРИСОВ- 1 и 2“! Виж Тук:

Президентът Румен Радев и служебният премиер Огнян Герджиков разпоредиха да се направи пълна ревизия на двете правителства на Бойко Борисов от 2009 г. насам.

Не за друго, а защото и двете недовършени правителства на Борисов бяха белязани от куп скандали и в крайна сметка ни оставиха много тежко наследство. Най-напред избухнаха спонтанните бунтове през февруари 2013 г. за цените на тока. Народът тогава нарече енергийните дружества и правителството на Борисов – МАФИЯ.

Кабинетите на Борисов са белязани и с корупция на всички нива на властта, особено в областта на обществените поръчки. Белязани са от огромни и нечувани досега изборни манипулации и купуване на гласове, както и опорочаване на изборния процес до степен да се подменят директно цели избирателни списъци, както бе направено при избирането на Росен Плевнелиев за президент. И още много други престъпления и манипулации, за които ще стане дума в тази статия.

Нека най-напред обърнем внимание на обвиненията на опозиционните лидери в миналия парламент, които в един глас тръбяха, че Борисов и министрите му не се явяват на парламентарен контрол, не отговарят на питанията на депутатите и правят всичко възможно да саботират заседанията на парламента.

Какво на практика означава това? Означава, че първо Борисов и неговите пудели в правителството, с патрицианско самочувствие пренебрегват конституционно установения ред в държавата. Защото по Конституция, премиерът и министрите са длъжни да се отчитат пред парламента и да отговарят на всички въпроси на депутатите. А не с процедурни хватки да бавят отговорите с години.

Всъщност тези техни действия означават, че Борисов се опита да разруши КОНСТИТУЦИОННИЯ РЕД и да установи еднолична диктатура в държавата.

В коя държава оторизираните органи чакат премиерът да отиде да спасява хората, затънали в преспите на затрупаните със сняг магистрали? В коя държава току що построени магистрали стават капани за пътуващите автомобилисти? Ако е толкова „трудно“ да се почистят и опесъчат поне магистралите, то тогава в Западна Европа, САЩ и особено пък в Русия изобщо не трябва да има движение през зимата.

ГЕРБ управляваше България така, че дори за най-елементарни действия, министрите чакаха заповед директно от Борисов. Защото ТОЙ трябва да е „месията“, който да се яви и да „спаси“ бедстващите.

Има и още нещо: Борисов с мъка се опитваше да прикрие презрението си към народните представители, понеже той не ги смяташе за хора, пред които трябва да се отчита по какъвто и да било повод. Защото Борисов нямаше съзнанието, че служи на Българския народ. Той служеше на други, чуждестранни господари. И на тях се отчиташе. Та нали наскоро той сам си призна, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация „Ханс Зайдел“- действие, по същество криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина.

Накратко Борисов служеше на чуждите и убийствени за България интереси на Вашингтон и доминираният от Германия ЕС. Той беше чужд агент на влияние в България.

Именно затова първите думи на служебния премиер Огнян Герджиков бяха, че да си премиер означава да СЛУЖИШ НА СВОЯ НАРОД. А не на себе си и на чужди интереси. Тези думи на достойният Герджиков бяха косвен упрек за блюдолизническото отношение на Борисов към Запада. Отношение, което загърбваше националните ни интереси, заради заповедите на чужди и враждебни към България държави.

Само изложеното дотук е повече от достатъчно, Борисов и неговата клика да бъдат изправени пред съда. Но има и още много други неща.

И понеже рибата се вмирисва откъм главата, нека припомним само корупцията, облечена във власт на най-високо ниво – Частната корупция при самия Борисов. Всички се сещаме за космическия скандал „Ало, Ваньо“, обаждането, с което Борисов се опита да предпази стоящия близо до него „честен бизнесмен“ Мишо Бирата от проверки на НАП и други данъчни служби.

Ами позорното привикване на градския прокурор на София Кокинов при Борисов в Банкя, където по чехли, сам „вождът“ на държавата умува за аферата с подслушванията в присъствието на прокурор, представител на съдебната власт, която по Конституция е независима от правителството? Злощастният прокурор Кокинов го уволниха, но същинския виновник Борисов си остана недосегаем на правителствения Олимп.

Ами подарените на ГЕРБ от ЦРУ иновационни модели за манипулация на изборите и общественото мнение, за изпълнението на които отговаряше Цветан Цветанов?!

За описването на тези шпионски „модели“ е нужна цяла книга, затова тук само ще споменем, че за избора на Плевнелиев за президент, се наложи депутати от ГЕРБ да примъкват цели чували с бюлетини.

После се появи аферата „Костинброд“. А за капак след края на изборния ден хората от избирателните комисии бяха затворени в зала „Арена Армеец“, без да имат възможност да отидат и до тоалетната. В тази зала, доведените до пълно изтощение председатели и членове на районни и секционни избирателни комисии, разпиляха по пода бюлетините и другите изборни материали, които уж трябваше да осигурят „честност и прозрачност“ на Бай Ганьовите  Борисовски и Цветановски избори.

Дори Огнян Герджиков, известен  с благия си нрав, нарече Борисовите „избори“ – „грозен и недостоен фарс и ужасна манипулация на най-важния процес в държавата“.

Ако продължим с припомнянето на фактите, ще стане още по-лошо. За Борисов. Защото той и неговите протежета доубиха икономиката на България. За цялото си 8-годишно управление не построиха нито едно индустриално предприятие в деиндустриализирана България. В резултат – ние не можем да си произведем сега и пирони. ГЕРБ подари цялото селско стопанство на мутрите, които заграбиха плодородната българска земя, лапнаха многомилионни субсидии, за да сеят само пшеница и ръж. За така нужните на българите плодове и зеленчуци ЕС пари не даде. Но пък ни заля със западни хибридни отровни зеленчуци. Затова сега ядем само вносни боклуци, тъпкани с ГМО-та. Да не говорим, че доста милиони от обществените поръчки потънаха в неизвестни джобове. Именно затова едно от първите неща, за които спомена Огнян Герджиков бе, че е наложителна проверка най-вече на възлаганите обществени поръчки.

Не можем да не споменем и за убийството на българската енергетика: Борисов лично спря Южен поток, АЕЦ „Белене“ и „Бургас – Александруполис“, за което дори се похвали на своите господари от американското посолство с този свой „подвиг“. „Подвиг“, който ощети държавата и народа с десетки милиарди евро загуби и пропуснати ползи. Именно затова ние от Skandalno.net неведнъж сме казвали и ще повторим, че бившият премиер Бойко Методиев Борисов трябва да бъде съден като най-долен престъпник! Така, както се съдят кървави диктатори! Борисов трябва да лежи в затвора за нанесените на държавата тежки и непоправими материални и духовни загуби – загуби в особено големи размери.

Ето това е печалната равносметка на „видимите резултати“ от антибългарското управление на Борисов и неговите протежета от ГЕРБ.

Категоричният извод е, че и герберските слуги на агента на чуждо влияние Борисов не трябва да бъдат допускани никога повече и до най-ниския пост в управлението на държавата. Ако искаме да възродим нашата България. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

    • Не бьрзай да се радваш,ще го видим и Радев какво ще направи. Аз вече не вярвам на никой.
      Трябва им сериозен натиск от народа.
      Вижте в Румъния хората какво правят.

  1. Тук цензура ли има? А давах преди линка на сайта ви във всички други да прочетат истината а вие триете коментари на читателите си?!

    • Трием само коментарите на герберски тролове. От два дни силно са се активизирали да разпространяват новата опорна точка, която са им спуснали от Бойковата централа. А именно- че Радев е човек на статуквото, а Герджиков- пръв приятел на Борисов. И двете твърдения, разбира се, нямат нищо общо с истината. А целта им е да омаскарят всяка алтернатива на крадливата проамериканска пасмина от ГЕРБ. Да, истината е, че ако плюеш по Радев – връщаш ГЕРБ на власт. Същото правеха платените соросоидни протестърчета срещу правителството на Орешарски. Тогава пак целта беше да върнат Борисов във властта. Затова ние от скандално.нет няма да толерираме подобни подли тролски изпълнения и ще трием до дупка. Да е ясно.

  2. ГЕЙберастки тролове казвате че триете?! Все едно аз да съм или колегите,приятелите,близките ми които гласуваха за Генерал Радев с истинска надежда за възмездие.И ако тези всичките бяха такива тролове каквито казвате че са ще пишат ли че „управлението на Буда е крадливо,че е загробило Българския народ над 20 млрд. за 2 год.,че искат възмездие и арести,че искат реални действия и наистина разследване във всяко министерство“ А вие триете подобни коментари на хора които наистина са наши общи съмишленици и така завинаги тях,техните близки и познати ги настройвате срещу Радев и се убеждават че има истина в тези факти след като се цензурират. Тези които са за ГЕРБ и на тяхната ясла няма да заобичат Радев,но е жалко че тези които бяха с него се настройват срещу Генерала. Вижте само че и Соросоиди и сайтовете на Пеевски в общ хор подкрепят това служебно правителство. Това не говори ли нещо. Излизат политолози,социолози,такива като Михаил Константинов и прочие скъпи платени на ГЕЙберастка хранилка да ни убеждават че правителството се харесва и ще бъде успешно. Тези скъпо платени глашатаи така настройват още повече хората които са гласували за Радев че има нещо съмнително,тоест сделка. Или ГЕРБерските тролове са инструктирани да пишат че тяхната партия е крадлива,ограбила страната,смачкала икономически народа и фалирала дребния и среден бизнес ,само и само да злепоставят Радев ли? Че е предал гласувалите за него така? Да,от години съм давал линка на сайта Ви ако който желае да го отвори за да прочете истината,триеха линка,налагаше се да сменям ай-пи и мак адреси пак да го изписвам,питах ги защо трият,само от Днес.бг ми бяха отговорили че имат политика да не се изписват линкове на други сайтове.Добре е.“трийте до дупка“ както се изразихте ,няма лошо в това,жалкото е че с тези действия ГЕЙберастите няма да заобичат Радев,само тези които са му вярвали ще отблъснете! И искаме последен отговор- КАК ПРЕЦЕНЯВАТЕ КОЙ Е „ГЕРБерски трол платен“ КОГАТО ПИШЕ ЧЕ ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ….А забравих- помните от сайта ПИК каква мръсна кампания 2 месеца водиха срещу Радев- за личен живот,колко заплати накуп и каква сума е взел при пенсионирането си,какъв е що е…И същите тези от ПИК първи подкрепиха Герджиков че е участвал винаги в тенис турнирите им и т.н. Няма да ми стигне полето да изброя всичко. Но последен въпрос- как преценявате тук кой е ГЕРБерски трол?

    • Не ни давайте за пример сайтове като Блиц и Пик. Това са поръчкови сайтове, които на всеки 6 месеца сменят редакционната си политика и убеждения в зависимост от това кой им плаща или на коя нова власт искат да се подмажат. Нямаме възможност да отговорим на всички поставени от вас теми и въпроси. Затова само ще ви кажем, че всъщност нещата са доста по-сложни и комплицирани отколкото изглеждат на пръв поглед. Не ви ли хрумва например, че ГЕРБ в момента хвалят Радев именно за да го омаскарят? Похватите на пропагандата са много и разноибразни. И е въпрос на стратегия кой от тях ще избереш. А Герджиков е председателя на народното събрание, който се опита да блокира прокарването на решението за продажбата на Булгартабак на Пеевски и ДПС. За което го отстраниха от поста му. А той прояви достойнството да напусне по свое желание и депутатското си място в Парламента. А сега, още поел-непоел премиерския пост, вие пишете, че е някво гадно корумпе само защото на някакъв си турнир играл тенис с Бойко Борисов… Простете, но това е несериозно и вредно. По този начин убивате в зародиш единствената останала към момента алтернатива за България. Политиката на Скандално.нет е следната- предпочитаме да изчакаме, за да видим реални действия. И едва след това можем да обърнем курса към критика или съответно да продължим да подкрепяме.

  3. Блиц и Пик са ясни. Те нямат политически настроения,а единствено кой им плаща и според това е тяхната насока.За едно съм съгласен и дано е така- за момента даваме шанс и изчакваме дали Герджиков и неговото правителство ще предприемат реални действия или с бездействието си ще вдигнат отново рейтинга на Герб и ще ги върнат пак във властта! И за едно се радвам това което сте написали ( след това можем да обърнем курса към критика или да продължим да подкрепяме)защото си мислех че ще ги подкрепяте без значение дали ще свършат това за което са избрани или не.Засега наливат вода в мелницата на ГЕРБ,дано наистина предприемат реални действия. Времето ще покаже. И още нещо- да знаете тук не влизат Герберски тролове. Защо нямаше негативни коментари срещу Радев по време на президентската кампания тук,под всички ваши статии които бяха в негова подкрепа. Тук влизат единствено анти- Герб настроените хора които са написали коментарите под тази статия за да изразят своето огорчение. С триенето няма да се постигне нищо,още повече ще им се затвърди убеждението че генерала е от статуквото и ще се прехвърлят в другите сайтове. Защото триенето не е решение- мен никога не са ми изтривали мнението в Блиц когато съм писал факти за „мутренското престъпно минало на Борисов- за грамите на бившия американски посланик че е свързан с трафик на амфитамини и контрабанда на цигари,за свързаността му с групировката СИК“ и т.н. Но да си триете мненията на читателите които искат по решителни действия и разследване за двете правителства на Борисов е настройване още повече срещу Радев и неговото служебно правителство!

  4. Скандално.нет винаги е бил не само под прицела на пълчища герберски и соросоидни тролове, но и многократно е бил сриван от техни хакери. А не сте прочели хилядите тролски послания именно защото сме ги блокирали навреме. Относно коментарите в други сайтове: Зависи в кой период сте писали в Блиц. Преди два месеца те взеха поръчка от ГЕРБ и обърнаха палачинката. Опитайте сега да нипашете нещо за престъпното минало на Борисов и проследете дали админите на Блиц ще оставят коментара ви. Ще се радваме да ни съобщите резултата тук.

  5. В интерес на истината го пиша от близо 2 години/от февруари 2015 год./ и никога не е било изтрито,по време на президентските избори и до преди 10-на дни преди Радев да назначи правителството си. Никога не са изтривали. И не са само моите коментари- 4/5 са проклинали,обиждали Борисов. Не съм видял коментар против ГЕРБ или Борисов изтрит заради това че е бил срещу тях. Дори преди няколко седмици когато отиваше към Айтос и Карнобат уж да помага на закъсалите в преспите почти всички коментари бяха насочени срещу него- „популист,тиква, ГЕРБ не са си свършили работата затова е такова положението,откраднаха парите за снегопочистването и т.н.“,нямаше изтрити поне следя хронологията. Сега Блиц са заети със статии във възхвала на Радев като „Генерал Румен Радев се отказва да лети със правителствения АЪРБЪС за да пести парите на народа“. Вярно,коментарите срещу Борисов и ГЕРБ драстично намаляха след избора на служебното правителство. Явно коментиращите са в потрес или изненадани от състава му и вече Борисов не им е приоритет в коментарите. Спомням си по време и на президентските избори по форуми,социални мрежи,новинарски сайтове/включително и Блиц/ каква подкрепа имаше Радев от коментиращите и само положителни оценки.Хората сега вниманието им е насочено към служебното правителство защото Борисов вече сдаде властта. Но наистина никога не са триели коментарите които са насочени към която и да била политическа партия или политици. Но как да останем безучастни когато новия финансов министър от служебното правителство още 1-ия ден от встъпването си казва- „Влизам в подредена къща“. Всички ние които протестирахме срещу ведомството на Владислав Горанов ,които изтеглиха 16-те млрд дълг + още няколко заема ,които февруари бяхме пред парламента и скандирахме- „няма да платим- няма да платим“,личния министър на кръга #КОЙ# който му даваше отчети в х-л Берлин,най доверения министър на Борисов също и заместника му назначен от Радев на 1-ия ден да каже – „влизам в подредена къща“. Така се признава ГЕРБерския грабеж. И всички ние да се радваме и аплодираме ли? Ако се възмутим,ако се почувстваме излъгани според вас сме „платени герберски тролове“.Герберасти ли са Богомил Бонев който от години пише за Борисов „след всички твои престъпления дори в затвора престоя ти пак ние ще го платим- но това се надявам да го плащам дълго време“. Миналия ден каза- „какво надграждане с мафията Радев- много надежди останаха излъгани“. Герберски трол ли е Веселина Томова собственика на сайта АФЕРА която от години пише че „лицето БМБ трябва колкото се може по скоро да бъде в затвора“ а сега също е в потрес от служебното правителство. Трол ли е проф. Людмил Георгиев който преди 2 год. каза- “ с теглените милиарди и мутро- милиционерската машина хунтата ГЕРБ вече не може да бъде свалена по пътя на честни избори- на ход е улицата“. Който също е потресен от новия служебен кабинет. Видно е сипят дитирамби за избора на Радев Соросо- пеевските медии. Тези които апелираха за възмездие и арест за кражбите от 2009 г. насам са възмутени. Така че тези които са писали тук с възмущение и са очаквали друг избор от Радев безпрекословно не са тролове а такива които са очаквали възмездие за грабежа.

  6. Цялата истина е тук и е чудесно, че ви има, http://skandalno.net/!
    Който все още не е ориентиран в политическата обстановка, да чете тук и ще му се изясни.
    Благодаря ти, Иво!

  7. До БГ:
    Виж, наистина нямаме време да спорим с теб. Но все пак: Първо, кои са тия „много на брой бивщи симпатизанти на Радев, които вече се били разочаровали от него“. Прегледах коментарите в сайта и освен теб, втори такъв, с подобна позиция, не намерих. Затова не се изказвай от името на „всички“ и не давай гаранции, че нямало тролове, които да хулят Радев, защото това е несериозно. И второ, това е служебен кабинет. Провери каква е функцията на едно служебно правителство, което ще управлява България само 2 месеца до изборите. Единственото, което можеш да очакваш от това правителство е да не позволи държавата да потъне, както и да не позволи на МВР да манипулира изборите в полза на ГЕРБ. И с това се изчерпва ролята на Герджиков и министрите му. Правиш глобални изводи на базата на оскъдно-мижавата и хаотична, недобре структурирана информация, с която разполагаш. Позволяваме си да ти дадем и един съвет: Вместо да ни цитираш Богомил Бонев и Веска Томова като живи класици, чети и гледай анализите на проф. Иво Христов, Явор Дачков, и Тома Томов. А хвърляй по някой поглед и в „Скандално.нет“. Все ще намериш нещо интересно и при нас, надявам се. Вероятно не си герберски трол, но звучиш като такъв. И с коментарите си, осъзнато или не, наливаш изцяло вода в мелницата на Борисов и надничащата зад него мафиотска неолиберална клика, която със зъби, нокти и богат набор от ченгесарски пропагандни номера драпа пак да се върне във властта. Затова коментарите ти ще бъдат изтрити. Търпял си 8 години да те управлява мутрата Бойко , а сега не можеш да изчакаш 2 месеца да видиш кви ще ги сътворят в крайна сметка Герджиков и Радев. Не звучиш достоверно, а фалшиво-истерично, досущ като платен протестър на майдан срещу Орешарски. Хубава вечер!

  8. Тролчета герберски, какво ви става? Много ли ви плащат, че ревете с пълен глас?

  9. Аз не съм изненадан, имах основателни съмнения относно Радев, затова и след като моя кандидат отпадна на първи тур предпочетох да не гласувам за да избегна опасността да подкрепя един от двата кандидата на Статуквото, чийто конци дърпа Сорос.

  10. ПИНОЧЕТЧО, БАБИН. нЕ СЕ ПРАВИ НА ПО УМЕН ОТ БАЩА СИ И ОТ БАБА СИ, КОЯТО Е С 2 ВИСШИ, КАТО ЕДНОТО ЕВРОПЕЙСКО …
    ТА, ДА СЕ ДОДЕМ НА ДУМАТА. кААК РАЗБРА БАБИН С ТВОЯТА КУХА ГЛАВА, ЧЕ НИТО ПРЕЗИДЕНТО, НИТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМАЛИ ПРАВОМОЩИЯ ДА ПРАВЯТ РЕВИЗИИ.
    бЪРКАШ БАБИН, БЪРКАШ. пРЕЗИДЕНТО ДИРЕКТНО НЕ МОЖЕ, НО ИНДИРЕКТНО, ЧРЕЗ СВОИ ХОРА МОЖЕ.А ПОНЕЖЕ РАЗУЗНАВАНЕТО ВОЕННОТО И ЦИВИЛНОТО, ЗА ЦИВИЛНОТО НЕ СЪМ СИГУРЕН, СА ПОД НЕГОВА КОМАНДА.МОЖЕ НЕГЛАСНО ДА НАПРАВИ МНООГО НЕЩА. ДА ИМ НАРЕДИ ДА ПРОВЕРЯТ НЕГЛАСНО МНОГО СЪМНИТЕЛНИ СДЕЛКИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, И ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЯХ, С ОБРАЩЕНИЕ КОМ НАРОДА И НС.
    ДОКАТО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ПРАВОМОЩИЯ ДИРЕКТНО ДА СЕ ЗАЕМЕ С ВСЯКАКВИ РЕВИЗИИ. НО, НЯМА ФИЗИЧЕСКО ВРЕМЕ ЗА ТОВА. РАЗПОЛАГА САМО С 2 МЕСЕЦИ, ПРЕЗ КОИТО ДА СЕ КОНСТРУИРА, ОПОЗНАЕ РАБОТАТА. ПО СПЕШНОСТ ДА ПОДГОТВИ ИЗБОРИТЕ.ДА ОТСТРАНИ НЯКОИ ФРАПИРАЩИ НЕРАЗБОРИИ И НЕДОСТАТЪЦИ В СИСТЕМАТА, В МИНИСТЕРСТВАТА И СЛУЖБИТЕ …КУП НЕЩА, СТОТИЦИ НЕРЕДНОСТИ И ДРЕБОЛИИ, КОИТО ДА ОПРАВИ И ТУШИРА … ЗА ДА СЕ ПРОВЕДАТ НОРМАЛНИ ИЗБОРИ ПО ПРАВИЛАТА НА ЗАКОНА И ПОДГОТВИ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ, ДА НЕ СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ И ТАКА ФАЛШИФИЦИРАТ, И ОПОРОЧАТ САМИТЕ ИЗБОРИ.
    ЕДНА НЕЛЕКА И ТЕЖКА РАБОТА, ЗА КОЯТО НОСЯТ ПРЯКА ОТГОВОРНОСТ, И КАЧЕСТВЕНОТО СВЪРШВАНЕ НА КОЯТО Е ВЪПРОС ДОБЛЕСТ, ПОЧТЕНОСТ И ЧЕСТ.

  11. Вече не вярвам на никого и на нищо.Борисов е виновен за положението на страната ни,но какво от това.Кой ще го осъди? Никой!Кучетата си лаят,керванът си върви.Мислите,че Радев ще оправи България?Не се заблуждавайте,няма да стане.Всичко е ИГРА за пред народа.Положението
    е такова,че само ние можем да го оправим.
    Нито Радев,нито Слави,нито Марешки,нито който и да било.Трябва РЕВОЛМЦИЯ.По мирен начин няма да се оправи.КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ?Нищо и половина.Дори и да го приемат,пак
    НИЩО И ПОЛОВИНА.Управляващите (които и да са те) нямат страх от народа.Това е истината.

  12. Колкото и да ни се изка ревизия на предишното правителство това е чист PR, така написано звучи сякаш най-накрая доброто е възтържествувало и от тук нататък всеки ще си плати „сметката за обяда“. Не ми се вярва някой да се връзва вече на това, гледайте малко архивни кадри даже не се и стараят да сменят сценария малко. Поне за достоверност да осъдят някой злоупотребил държавник.При всяко ново правителство се почват фиктивни проверки докато не си затвърдят позицията и после кой от където е дошъл. Да вземат да докажат вина у някой, да го осъдят та тогава да се перчат с дела, а такова нещо до сега няма!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *